Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ztrata paketů

Ahoooj... potřebuju pomoc s internetem... za zhruba 2 měsice budeme měnit poskytovatele, ale do te doby bych chtěl, aby naš internet byl aspon nějak použitelný... aktuálně se má věc tak, že máme 9,5mbit. ISP uvadi rychlost 3-12mbit takže asi nemužu nic už řict, ale zkoušel jsem řešit rychlost i ztratu paketu ale... vyměnili nam antenu, misto max. 12 mbit jsme měli asi dva dny dokonce 15mbit... vše bylo ty dva dny vpoho... ale pak opět nastaly problemy, rychlost menší, a hlavně velka ztrata paketu.... v sousedni vesnici si taky kamarad stěžuje na stejne problemy u stejneho poskytovatele.... jsem na teamspeaku a ztracim při OUT nějakých 40-50% paketu. zapnu world of tanks a jde to poznat že něco ztrácím, moc to nereaguje a nebo reaguje zpožděně... ping je kolem 50ms. zkoušel jsem pingat v CMD např. na seznam.cz, na DHCP server i na DNS server. možna to dělam špatně, nevyznam se... každopadně při pingani v cmd mam ztratovost paketu 0% a ping 25ms, 1ms, 10ms. zvětším li pakety na nějakych 2048, ztrata paketu je pořad v cmd 0%. jedu přes wifi, jsem od wifi routeru cca metr. do routeru je pak připojen PC, který je aktualně zaplý. blbne to i když jedu na našem netu sám. do routeru pak vede už jen kabel z antény od ISP (zhruba 4m).

Router: TL-WR841ND TP-LINK
antény 2: z toho jedna je 12db a jedna 6db. předpokladam že antenkama to asi nebude... před asi pul rokem, co to blbne to roky nedělalo problem. signal plný.

notebook Asus X55VD-SX065V.

Děkuji

edit.: ted mam 10% na IN.. 0,2% na OUT

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Stratu paketov meraj voci brane poskytovatela. WiFi je technologia, ktora moze mat straty paketov. A…
Kilo.Viktor 03.04.2018 11:27
Kilo.Viktor
jak zjistim ip adresu te brany? pomoci ip config all??? a neni to něco z toho co jsem pingal? Proble… poslední
Patys255 03.04.2018 11:51
Patys255

Stratu paketov meraj voci brane poskytovatela. WiFi je technologia, ktora moze mat straty paketov. Aby WiFi fungovalo ako kablove pripojenie (bez straty paketov) musel by si si kupit vlastnu frekfenciu na pouzivanie WiFi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru