Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Prosba o serial zdarma k Acronisu

Zdar,

mam prosbu, kdyby tu byl nahodou nekdo, kdo si porizoval nejake SSD s prilozenym Acronis True Image HD zdarma a nemel o to zajem. Je k tomu karticka a tam je co se musi udelat, myslim, ze pres serial toho produktu je potreba registrace a daji cloveku klic nebo uz tam je i klic napsany k tomu True Image HD.

Proste kdyby tu nekdo takovy byl a vedel ze to nechce a poslal mi potrebne veci pres SZ, ze bych si to mohl zdarma pouzit ja.

Co vim, tak se to hodne dava ke Crucialu, Kingstonu a A-Data SSD. Ten disk k registraci neni potreba mit fyzicky, tak to by nemel byt problem. Ono ja uz jednu takovou licenci mam v jednom pocitaci, kdyz jsem kupoval Crucial, ale hodila by se mi to i do druheho pocitace, tak proto to sem davam, kdyby nahodou to nekdo mel a vedel, ze to nepotrebuje, mne by se to hodilo.

Predem dik.

Předmět Autor Datum
Mám dva kody, a je mě to nanic (je to od Crucial) takže odstránené kódy (los). Jo píší, že ho stáhn…
jezekhifi 07.05.2018 09:21
jezekhifi
Nezkousel jsi AOMEI Backup? Je free a umí v podstatě to samé jako True Image.
Jan Fiala 07.05.2018 09:23
Jan Fiala
Mně to nenašlo zdrojový disk (Crucial MX200). Bitovku jsem teda udělal nástrojem z W7.
mif 07.05.2018 09:28
mif
Dotaz je oznacen jako vyreseny, byl mi hned druhy den jeden kod darovan jednim uzivatelem poradny.… poslední
RedMaX 07.05.2018 14:03
RedMaX

Dotaz je oznacen jako vyreseny, byl mi hned druhy den jeden kod darovan jednim uzivatelem poradny.

Jinak jsem ten ATIHD upgradoval na ATI2018, coz vyslo na pulku ceny nez kdybych kupoval plnou edici. AOMEI Backup jsem zkousel a je to dobrej konkurencni nastroj, ale ja uz mam na jednom PC ATI2017, takze jsem chtel i na druhe PC ten samej program, abych si usnadnil ovladani.
Jinak ATI2018 ma integrovanou aplikaci na monitoring procesu, ktera by mela branit zasifrovani pocitace virem, takze vlastne uz je v tom i integrovanej rezidentni antivir. :-D Oni tomu tak samozrejme nerikaji, ale nezere to temer zadny vykon PC a da se to pouzivat pro vyssi zabezpeceni PC. Fakt je ze systemova zaloha je na druhem disku v PC, takze by mi v pripade zasifrovani byla k nicemu, ikdyz je to jen teoreticka moznost.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru