Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Operátor na data, najdu v roce 2018 něco lepšího než Kaktus??

U Kaktusu se daji data jeste zlevnit, pokud budes sledovat pravidelne facebook Kaktusu a sem tam natrefis na jejich akci, ze dobijes aspon za 200Kc a dostanes jednou tolik zdarma s nutnosti vycerpat do jednoho mesice. Ale je to samozrejme o nahode, ale parkrat rocne se mi to podari a za tech dveste navic si obnovim datovej balicek a tim mam potom ten mesic zdarma, cimz usetrim.

Co je ale dost nutne pocitat ve tve kalkulaci, je vymozenost Kaktusu, kterou co jsem to zjistoval ja, nikdo jiny nenabizi.

Treba ja si dobijim obnovovacim balickem za 100Kc dostanu 500MB. Hlidam si, abych mel vzdy zustatkovy kredit pres 100Kc a obnoveni se mi jednou mesicne provedlo. Pokud se toto cloveku dari, tak Kaktus mu nevycerpana data po mesici nesebere, ale zustanou mu do dalsiho mesice. Mne se to extremne vyplati, protoze data cerpam ve vetsi mire nepravidelne a treba se mi povedlo nasyslit i 1,5GB a potom, kdyz jsem je potreboval, tak jsem je vycerpal.
Pokud mas pravidelnou spotrebu dat se stalou hladinou a platis tak akorat kolik vypotrebujes, tak se ti to az tak nevyplati jako mne, ale predpokladam, ze nikdy nekoncis mesic uplne na nule, ale nejaky drobny zustatek tam mas. O ten bys u jinych operatoru (urcite Mobil.cz, T-Mobile, O2) prisel, Kaktus ti ho necha, takze ti to celkovou cenu za data o ten nevycerpany zustatek zlevnuje.

Proto se domnivam, ze dneska lepsi nabidku nez ma Kaktus neudelas.

Edit: Na socialni site uz mam taky asi 2GB dat, protoze tam nelezu moc casto, tak se to furt navysuje, protoze ani ty ti Kaktus nesebere. Neresim to.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny