Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Operátor na data, najdu v roce 2018 něco lepšího než Kaktus??

Kaktusu to odpovida jen, kdyz cerpas data pravidelne a na konci mesice ti z FUP limitu nezbude temer nic. Kaktus je absolutni jednicka, pokud ma uzivatel nepravidelnou spotrebu dat, coz je teda muj pripad, takze ja jsem za Kaktus rad a za nic bych ho nevymenil.

---

Jinak teda uplne nechapu stiznosti na ceny za data, ktere se tu v diskuzi objevily, respektive nechapu tu potrebu tak masivniho objemu dat. Doma ma klasickou pripojku kabelovky a teda i mobil je na wifi, v praci mame tez rozvedenou wifi a teda data mobilniho operatora potrebuju jen na cestach mezi praci a domovem. Chapu teda snad jen u obchodnich cestujicich, ze kdyz travi pulku zivota na cestach, tak je to problem, ale vetsina lidi tu potrebu nema a tudiz se ani nelze divit, ze to mobilni operatori az tak nehroti a protoze to vetsina zakazniku ani nepotrebuje.

---

Ja treba spotrebuju na mobilu neco mezi 250-750MB mesicne, ten velky rozdil dela chalupa, protoze tam jsem zavisly na datech, tak podle toho kolik dni v mesici tam stravim. Tim, ze si u Kaktusu muzu schovavat data do dalsiho mesice, tak mi staci 500MB mesicne za 100Kc. Ta cena mi prijde paradni. A pokud budu hodne velky zavislak na netu, tak dnesni tarify 10GB mesicne za 500Kc, ktere jsou bezne, jsou take paradni.
Kdyz si vzpomenu, ze to neni tak davno, kdy jsem platil 100MB za 100Kc, tak ten pokrok je obrovsky.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny