Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Notebook vypíná wifi signál

Dob­rý den, na­stě­ho­val jsem se do no­vé­ho by­tu kde je ten­to rou­ter TP-link TL-WR841N (htt­ps://​www.​eur​onic​s.​cz/​r ...). Pod­le apli­ka­ce wi­fi ana­ly­zer vy­sí­lá rou­ter na ka­na­lu 12. In­ter­net má od po­sky­to­va­te­le sta­tic IP. Pro­blém se za­čal vy­sky­to­vat až jsem se na­stě­ho­val já se svým no­te­boo­kem (Acer V15), ve kte­rém je u ovla­da­če(qual­comm athe­ros) na­sta­ve­né aby chy­tal ka­ná­ly 12 (wi­re­less mo­de-hod­no­ta 12)

Ni­kde jin­de po­dob­ný pro­blém ne­mám, ale ta­dy po­kaž­dé když se s ntb při­po­jím k wi­fi sí­ti tak ně­ja­kou do­bu (30-60­min) bě­ží in­ter­net v po­řád­ku a po­tom se na­jed­nou sig­nál vy­pne, po­čí­tač se od­po­jí a in­ter­net ne­fun­gu­je na žád­ném za­ří­ze­ní, kte­ré je při­po­je­né. Po­ka­zí se jen wi­fi sing­nál, rou­ter bě­ží dál (bli­ka­jí stej­né kon­t­rol­ky) ale in­ter­net pros­tě ne­fun­gu­je. Je­di­ná po­moc je za­pnu­tí a vy­pnu­tí rou­te­ru ale po cca ho­di­ně se ce­lá si­tu­a­ce opa­ku­je.

Když je no­te­book vy­pnu­tý tak se nic ta­ko­vé­ho ne­dě­je. Ta­ké se nic ne­dě­je když je ntb při­po­je­ný přes LAN ka­bel. Na­pa­dá pro­sím ně­ko­ho ně­ja­ké ře­še­ní? Ně­co ja­ko změ­na ka­na­lu na kte­rem rou­ter vy­sí­lá ne­bo tak ně­co?

Bu­du vdec­ny za ja­kou­ko­liv od­po­věď a po­moc. Dí­ky moc!

Předmět Autor Datum
Třeba již tebou zmíňená změna vysílacího kanálu. Zarušení můžeš zkontrolovat pomocí InSSIDer nebo pr…
Lukas1982 12.04.2018 08:29
Lukas1982
Diky moc za odpoved..zatim to vypada ze funguje az treti moznost, tj. Prepnuti do B/G :) poslední
Dejwid33 12.04.2018 16:49
Dejwid33

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru