Předmět Autor Datum
Žádný. Notebook není vhodný pro tento velenáročný program. IMHO Pinnacle padá i v nadupaném stolním… nový
Rce 14.04.2018 20:33
Rce
z môjho osobného pohladu je to jeden z najhlúpejšie vytvorených programov,zameraním je určený pre be… nový
audax 14.04.2018 21:03
audax
Pinnacle je pro mne od dávné doby sprosté slovo, na normálním počítači to nechodilo snad nikdy. Možn… nový
Rce 14.04.2018 23:50
Rce
Oni vždy předběhnou dobu s nároky na hw. Jám mám verzi 15 a ta celkem slušně běhá na osmijádrovém st… poslední
ml1 16.04.2018 12:41
ml1

z môjho osobného pohladu je to jeden z najhlúpejšie vytvorených programov,zameraním je určený pre bežného domáceho užívatela, nárokmi na počítač ovšem vysoko tromfuje nad mnohými profesionálnymi aplikáciami určenými na spracovanie videa....verziu ultimate spravidla stabilne nespojazdníš v podstate na žiadnom low-end/mid-range notebooku,niekedy stačí nesprávny ovládač grafickej karty a PS padá ako hnilá hruška už pri pokuse ho spustiť a môžeš laborovať hodiny,kým zistíš,s ktorým ovládačom to pôjde....oplatí sa radšej investovať do Adobe Premiere Elements,ktorá je presne ušitá aj nárokm,aj cenovo pre bežného domáceho užívatela a beží lavou zadnou aj na integrovanej grafike od intelu.....

Oni vždy předběhnou dobu s nároky na hw. Jám mám verzi 15 a ta celkem slušně běhá na osmijádrovém stroji s kmitočtem 4GHz (zvládne i renderovat v reálném čase, na předchozím počítači to bylo na zabití, muselo se čekat po každé změně zhruba trojnásobek délky klipu). Ale v době jeho nákupu tak výkonný procesor pro domácí PC neexistoval. Ano padá, ale v rozumné míře. Má nějaké chyby, ale na ty jsem si už zvyknul.
Vim že pak byla verze 16, která byla totálně na nic (vše překopané, mnohem vyšší nároky, mnohem častější pády, po vyzkoušení trialu jsem usoudil, že upgradovat nemá cenu) a minimálně do verze 19 to trvalo. Další verze jsem nesledoval, jen po očku jsem viděl, že na ně nejsou tak příšerné recenze.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru