Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem GOG Galaxy

Dobrý deň, po dlhšom čase som sa rozhodol že si zahrám moju obľúbenú hru The Witcher 3 ktorá sa u mňa spúšťa cez aplikáciu GOG Galaxy. Klikol som na ikonku hry a nič. Tak si hovorím skúsim to znova a znova.. stále nič. Skúsil som spustiť GOG Galaxy, znova žiadna reakcia. Ani keď som skontroloval správcu úloh či sa to nespustilo niekde.

Odinštaloval som GOG Galaxy, prihlásil som sa u nich na webe do svojho účtu a stiahol aplikáciu nanovo. Stále nič. Odinštaloval som hru, opäť aj aplikáciu.. znova aplikáciu nainštaloval a stále nič. Začínam byť celkom bezradný aj keď som pozeral zahraničné poradne.

Spúšťal som to cez admina aj inštaloval. Po odinštalovaní som spustil CCleaner a Advanced System Care aby poprípade zmazali nejaké zvyšky o ktorých som nevedel a nevedel som ich ani nájsť.

Nemali ste alebo nemáte podobný problém? Viete mi pomôcť?

Předmět Autor Datum
Po odinštalovaní som spustil CCleaner a Advanced System Care aby poprípade zmazali nejaké zvyšky o k…
kozakl 16.04.2018 13:46
kozakl
V pohode, vyriešil som si ten problém sám a bez pomoci. CCleaner ani Advanced System Care nerobili p…
ŠTeKoo 16.04.2018 13:50
ŠTeKoo
To je právě špatně. Vše musí fungovat jak má. Používáš různá SW vylepšení a pak to tak dopadá. nový
kozakl 16.04.2018 14:01
kozakl
Ty si múdry jak rádio. Je to kvôli update ale v pohode. Hlavne že ty vieš :D poslední
ŠTeKoo 16.04.2018 17:43
ŠTeKoo

V pohode, vyriešil som si ten problém sám a bez pomoci. CCleaner ani Advanced System Care nerobili problém a v živote mi problém nespravili. Ide aj o to kto ako rozumie tomu čo mažú tieto programy a ako si tieto programy nastavia.

Ak niekedy bude toto niekto čítať, GOG Galaxy musíte preinštalovať do iného priečinku ako Program Files + cez cmd premazať GalaxyClientService. (cmd mi poradil internet).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru