Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem BSOD

Dobrý den, nedávno jsem reinstaloval windows z win 10 na win 10 pro, poté jsem měnil chladič u procesoru z boxového na chladič SILENTIUMPC SPARTAN 3 PRO a najednou mi pc občas hází modrou smrt. Nikdy předtím se mi to nestávalo, nevíte tedy, v čem by mohl být problém? Jestli to může mít společného s tou reinstalací, nebo s tou výměnou chladiče? Doufám, že to nebude nic jiného.
Zde přikládám screen z prográmku "BlueScreenView": https://imgur.com/a/iisDL
Předem děkuji za všechny rady a odpovědi.

EDIT: Teď jsem zjistil, že ten "Chngr10.sys" je skinchanger, který používám v cs:go, takže to jdu okamžitě odstranit, ale co znamená ten druhý "soubor"?

Předmět Autor Datum
Druhý soubor je jedna z knihoven jádra systému, tu raději neodstraňuj ;-) Ještě pro jistotu změř tep…
Machr55 17.04.2018 15:19
Machr55
Teploty měřím asi každý měsíc a s těmi problém nikdy nebyl. Maximálně na procesoru byly trochu větší… poslední
Vojta578 17.04.2018 15:25
Vojta578

Teploty měřím asi každý měsíc a s těmi problém nikdy nebyl. Maximálně na procesoru byly trochu větší, když je venku teplo, ale kvůli tomu jsem právě kupoval nový chladič a momentálně teploty v 99% čase na cpu nepřesahují 38°C. Maximálně jsem ale viděl 49°C, což by ale i tak mělo být v pořádku. (Procesor AMD FX 6300). Max teploty u GPU: 63°C (Gigabyte GTX 1050 Ti), HDD: 28°C, SSD: 38°C, MOBO: u CPU:50°C, jinak okolo 40°C.

Jinak moc díky za radu :) V poslední době jsem slyšel u hodně lidí, že právě ten skinchanger způsobuje BSOD, ale mě se to nikdy nestalo... Takže jsem to pro jistotu odstranil, stejně to není nějak důležitý..

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru