Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno OpenOffice-skrytí/zobrazení řádků za určitých podmínek

Akým spôsobom sa prenášajú údaje z jedného hárka na druhý? Koľko stĺpcov má prvá tabuľka? Riadok v druhom hárku sa má zobraziť pri objavení údaja v ľubovoľnej bunke riadka prvého hárka alebo len určitých buniek (ktoré sa prenášajú)? A mohol by som sa pýtať ešte na desiatky vecí.
Prenášaš vzorcami, pričom sa len odkazuješ na bunky prvého hárka? Pretože keď Ti vadí ručné skrývanie riadkov, musí vadiť aj ručné kopírovanie, prípadne filter, kontingenčná tabuľka a pod a pod, ale použiteľnosť každého z týchto riešení záleží od toho, čo potrebuješ a čo nie je Tvojim popisom dostatočne vysvetlené.
Poskytuješ málo informácií o tom, čo chceš a ako to chceš. Mohol si zaslať ukážku.
Makrami sa to v Exceli dá riešiť rôznymi spôsobmi, ale neviem, či je OpenOffice kompaktibilný s kódom Excelu
Môžem Ti dačo navrhnúť a vyskúšaš, ale musíš úplne jasne popísať, akým spôsobom prenášaš údaje do druhého hárka, či prenášaš len určité stĺpce riadkov a pod.

Každopádne by si sa však musel oboznámiť s editorom "makrojazyka" v OpenOffice, lebo to, čo by som Ti poslal, by si si musel vedieť vložiť do svojho súboru.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny