Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jak přejít z http na https?

Ach jo.
Prosím tě, mohl by sis ještě aspoň 3x přečíst to, na co jsem v čase 22.04.2018 21:35 reagoval a jak jsem reagoval?
Takže já to vidím takto:
- vůbec netušíš na co jsem reagoval a jak jsem ragoval
- děláš ze mě Eskymáka a hraješ si na kinga, přitom ani neumíš reagovat k věci
- reaguješ na mě úplně mimo mou původní reakci a stáčíš to úplně někam jinam
- stáčíš to na www.poradna.net, i když já www.poradna.net vůbec nekomentoval

Teď pár poznámek k tomu tvému poslednímu příspěvku:
V předminulém příspěvku jsi psal: "Když máš např. farmu serverů pro jednu doménu, musíš si zařídit distribuci certifikátu." Pokud má někdo farmu serverů a jednu doménu, tak to vypadá na komerční projekt a přece dotyčný nemusí řešit nějaké zanedbatelné náklady na řešení certifikátu, ty náklady s přehledem pokryje a určitě věci ohledně certifikátu řešit svede. A i kdyby se mu nechtělo něco řešit s 3 měsíčním certifikátem, tak dotyčný si jej dá třeba na 2 roky. To všechno se mi zdá logické.
Naopak nelogický se mi zdáš ty, proč mi tu píše o www.poradna.net?
Psal jsem ti:
"Je mi naprosto jedno jestli poradna má na www certifikát nebo nemá. To jsem vůbec nekomentoval."
Co ti na tom není jasné??? Proč mi tu píšeš něco o tom, že by to mělo někoho vzrušovat? Pokud si chceš řešit certifikát pod www.poradna.net tak to běž řešit pod příspěvky těch, kteří řeší certifikát pod www.poradna.net.
A znova, komentoval jsem příspěvek Redmarxe, respektive jsem dával za pravdu nicku Mlocik97. A zastávám tedy toto odvozené tvrzení:
>> Pokud web hlásí každé tři měsíce z důvodu neprodloužení certifikátu, že má neplatný certifikát, tak je to chyba neschopných lidí. <<
A komentoval jsem tedy prodlužování certifikátu.
Nekomentoval jsem a neřešli jsem www.poradna.net, tam je vidím certifikát pro poradna.net a je mi jedno jestli na www.poradna.net nějaký certifikát je nebo není nebo jestli je tam nějaký vložený z poradna.net.
Nekomentoval a neřešil jsem poradna.net, protože netuším jestli je pravda to, co psal Redmarx, tedy že se stává to, že poradna.net (bez www) má prošlý certifikát, pokud ano, tak pro to platí to mé tvrzení.
A i kdyby platilo to mé tvrzení, že nějaký web má prošlý certifikát a majitel webu je tedy neschopný, tak to neznamená, že by to mělo něčemu vadit. Např. mám web na free zikum, vůbec mi nevadí, když má výpadek třeba 14 dní zdůvodu selhání a migrace serveru. Vůbec by mi nevadilo, že by třeba chvíli nebyl dostupný kvůli prošlému certifikátu, takže třeba nějakou automatickou kontrolu toho automatického generování certifikátu fakt řešit nebudu.
Snažím se ti vysvětlit na co jsem reagoval a jak jsem mou reakci myslel, ale fakt je asi mé snažení zbytečné. Takže klidně si zas napiš něco o Eskymácích, certifikátu na www.poradna.net, míchání free webu a farmy serverů dohromady a podobně tebou nesmyslně zavedené témata pod mím příspěvkem, když tě to tak baví. Už se těším :-) Ale nechtěl bys konečně napsat něco k tomu, na co jsem původně reagoval?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny