Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem připojení na sit

Mám takový problém potřebuju se připojit na upc internet,s že navážu připojení na místní sit,ale nedostanu se na sit internet.Ikonku spojení dvou počítačů vidím,ale bez modré kuličky.Při diagnistikováni problému mi to píše nesprávná konfigurace ip nebo problém s jedním nebo více sitovymi adaptery.Mockrát diky za odpoved
Chyba je na mé straně volala jsem na linku upc.

Předmět Autor Datum
jedná se o systém vista
vista11 27.06.2008 21:28
vista11
No a na linke UPC ti nepovedali ze co mas kde nastavit? To je teda dost divna linka pomoci. Horsie j…
MM.. 27.06.2008 21:30
MM..
na linku technické podpory jsem se nebyla schopna dovolat jste 100 v pořádí v tom stylu,jen mi řekli…
vista11 27.06.2008 21:47
vista11
V centre siti mas tusim kdesi vlavo v stlpci najspodnejsia polozka nejake nastavenia sietovych karie… poslední
MM.. 27.06.2008 22:30
MM..

No a na linke UPC ti nepovedali ze co mas kde nastavit? To je teda dost divna linka pomoci. Horsie jak MS.
Mas nastavene vo vlastnosti siete, vlastnosti TCP/IP protokolu, tak ako to ma byt podla nejakeho papiera od UPC? Dostal si modem od UPC, nie? To k tomu nebol navod ze ako to zapojit, nainstalovat a spojazdnit?

na linku technické podpory jsem se nebyla schopna dovolat jste 100 v pořádí v tom stylu,jen mi řekli že vidí že modem je připojen.Kde se na vistách opravuje TCP-IP protokol,v tom je určitě ta chyba.Ve vistách je jakési centrum sítí a sdílení vůbec v tom nevyznám.

V centre siti mas tusim kdesi vlavo v stlpci najspodnejsia polozka nejake nastavenia sietovych kariet, kliknes. Potom vidis sietove karty (resp. jednu ak mas v pocitaci len jednu), na nu tusim pravy klik a vlastnosti a tam budu potom protokoly. Ak tam mas aj "TCP/IP v6" tak to mozes odskrtnut to dnes este zvycajne netreba, klik na to druhe TCP/IP a tlacitko nastavenia alebo vlastnosti alebo ako je to tlacitko nazvane. Tam budes mat napr. IP adresu (prednastavene je ze ziskat automaticky), masku, DNS servery, apod.
Nastavit tam to co UPC tam chce mat nastavene, to ja neviem mal by si to mat na nejakom papieri od UPC ze aku IP, masku, DNS nastavit apod.

Ale zvycajne staci nainstalovat nieco co si dostal od UPC a bude to bezat. Ja ani neviem co presne tam mas, mas nejaky modem? Pripajas ho kam, do USB konektora alebo do sietovej karty? Instaloval si tam uz nieco od UPC, nemas k tomu nejake CD od UPC? Vsetky kable pripojene tak ako treba? (kabel od modemu niekde na signal kablovky alebo kam to treba pripojit)?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru