Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zbláznila se indexace Win 7 – prohledává celý disk od sebe

Ahoj, mám problém s Windows 7, nedávno samy od sebe začel proces SearchIndexer (Služba indexování – "wsearch") skenovat celý disk, nevím proč, nic jsem neměnil co se týče nastavení ani nepřesouval žádné soubory nebo jiné věci související s potřebou indexování. Koukám, že to žere i soubory, které mám v Možnostech indexování - Upřesni/Vyjímky nastavené aby se neindexovaly (500 000 souborů map), nebo Program Files (mraky .py knihoven python nástrojů)..
To zatěžovalo CPU na nějakých 12% (jde o 2jádro *HT=4 = 100% /4 na jádro =25%), + Jako bonus, se mi stávalo že občas vyskočil explorer.exe se 25% load (tedy 1 jádro 100%), především, když jsem službu wsearch zastavil. opakovaně ručně zastavuji tuto službu, ale po nějaké době se zase rozběhne. (Zakázat je mi ji blbé, protože pak přijdu o možnost hledání pohodlného). windows upadte, mám také vyplý , aktualizace se tedy neinstalovaly.

Zkusil jsem restartovat PC, odpadly pouze problémy s zátěží explorer.exe, ale indexování stále chce běžet po start systému, vypadá to teď ,že po zastavení se už znova nerozběhne...

Kde je problém? Proč se indexování rozhasilo? Proč to leze i do zakázaných složek?

Předmět Autor Datum
https://www.guidingtech.com/18966/fix-windows-7-search-indexing-issues/ Osobně ale doporučuju celý…
touchwood 28.04.2018 11:54
touchwood
Zakaz tu MS indexovaciu hovadinu ako ti radi touchwood a na vyhladavanie si nainstaluj Everything. A…
poihu 28.04.2018 12:52
poihu
Prehľadáva aj obsah dokumentov? poslední
pozorovateľ 29.04.2018 10:47
pozorovateľ

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru