Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Toslink přepínač 2 vstupy - 1 výstup

Dobrý den,
Mohl by mi, prosím, někdo poradit nějaký dobrý TOSLINK přepínač, který má 2 Vstupy, 1 výstup? (Více vstupů či výstupů nebude asi potřeba).
V podstatě hledám něco jako tohle: https://www.conrad.cz/prepinac-speaka-professional-2-porty-toslink-spdif-bila.k989344, ovšem jsem zmaten s podporou kodeků a zvuku.!

(Toslink kabel či přepínač by měl přehrát v podstatě cokoliv, protože dekódování zvuku záleží primární a pouze na přijímači (přehrávači), který musí daný formát podporovat, ten dekóduje a odesílá ho pak následně do TOSLINK kabelu či přepínače v již dekódované formě. Takže v podstatě každý toslink kabel či přepínač by měl podporovat tím pádem cokoliv.)

Cena by se měla pohybovat cca kolem té 1000-1200,-Kč platit navíc je už zbytečné, protože kvalita lepší nebude a navíc potřebuji to pouze pro přepínání optického zvuku z televize a z bluray přehrávače, kde se následně stejně zvuk dekóduje k připojenému přehrávači (v podstatě zesilovači). Ten toslink v odkaze vůbec není špatný a uvažuji o něm, ale pokud znáte někdo lepší, může být i z pevnější konstrukcí, aby něco vydržel, budu rád.

Děkuji, DD

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru