Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Kontakty z Gmail do Outlook

Mimochodem, protoze v tom zamknutem dotazu nemohu reagovat, tak jen tak mimochodem jsem dnes mel dlouhy rozhovor s technikem T-Mobilu, resili jsme ty moje m-platby, ktere mi nefunguji, ono jsem mezitim zjistil, ze mi nefunguje zadne placeni skrz Google. Vysledek je ten, ze na T-Mobile zadny pozadavek z me sim karty (telefonniho cisla) neprisel a ze pokud T-Mobile nema v logach ani tuk, ze proste nemuze byt chyba u nich. Technik mi nejprve poradil, abych kontaktoval Google a kdyz jsem mu rekl, ze vazne nevim jak, odpovedel, ze mi rozumi, ale T-Mobile nedokaze vec resit bez zapojeni Googlu a ani oni je nemaji jak kontaktovat, pry nejsem prvni ani posledni koho Google odstrelil, ale ze mi muze pouze vyjadrit sve sympatie, ale co delat mi poradit nedokaze.

Proste to vidim tak, ze jsme nechali vyrust hada, libili se nam sluzby zadarmo a ten ted pomalu utahuje smycku a nikdo nedokazeme nic delat. Ja jsem treba tedkom uplne totalne na ty svine nasranej, ale stejne pokud me nezablokuji jeste vic, tak musim nektery jejich sluzby pouzivat, protoze jak dneska se treba s telefonem obejit bez Google, kdyz jedinna konkurence je predrazeny Apple (me telefon za 25K proste nemam).
V podstate kdyby me treba blokli uplne tak fakt nevim, co bych delal, na Androidu je tri ctvrtiny sluzeb navazanych na Google a bez nich muzu tak maximalne telefonovat. Je to strasny.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny