Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Kontakty z Gmail do Outlook

Blizim se k zaveru, problem je, ze jsem nekolikrat importoval kontakty a pak je zase smazal a po dalsim importu se ty predchozi vratej zase zpet, doufam, ze se nad tim dela nejake cisteni, ze po nejake dobe to tlacitko obnovit soubory zmizi a prestane se to vracet, snad no, uvidime, jestli ne, tak je to v hajzlu.

Jinak csv soubor si myslim, ze uz mam pripraveny finalni, ktery se naimportuje. Opravdu to chce si vytvorit jeden zkuseni kontakt, vyexportovat si ho a podle nej potom do spravnych bunek dat vsechny informace, ktere chci, aby se mi natahly. V tom csv souboru se ale v zahlavi vytvori ruzne polozky, kam kdyz neco nahazite, tak to nema zadny efekt a maximalne vam to nasledny import pokazi, takze opravdu zapisovat jen do poli, o kterych vim, ze tam neco bude zobrazeno, coz jsou ty, ktere mam vyplnene ve zkusebnim vyexportovanem kontaktu.

Nasleduje takova mala zrada, nad kterou jsem stravil pul dne a to je, ze LibreOffice ten csv soubor ulozil ve formatu UTF8 no BOM, ale Outlook umi pracovat jen s formatem UTF8 BOM, takze je treba ten csv prekonvertovat samozrejme jak jinak nez v univerzalnim PSPadu (nova verze ma spesl zalozku kodovani a primo rozlisuje mezi BOM a no BOM).

No tak jak pockam, jestli mi to nejak sesrotuje ty odstranene kontakty a pocitam tak do tydne to naimportuju, melo by to byt OK.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny