Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Aktualizace windows 10 verze 1803

Dnes som na 3 nové notebooky (Dell) inštaloval radšej čistú 1803. Všetky skončily čiernou obrazovkou na ktorej sa akurát hýbal kurzor myši.

- Na NTB se instaluji obrazy (v pripade dostupnosti|vydani) vyrobce (které obsahuji jiz vse potrebné, od ovladacu a po jejich SW), nebo jsi mel pri instalaci zvolit package driver pro uvedené modely, dle mne problém "neni" na strane Windows ale ..* Instalace byla EFI ?na GPT odil disku? Verze a puvod instalcniho media ? Jak instalace probihala, jen odklikani ? PCs jsou v doméne ?
* Nebo alespon uz se mi (opravdu ojedinele) stalo u BULK systému na NTB kde nebyl zadny predinstalovany ovladac nabehla jen cerna obrazovka, resil jsem to jen obnovou (pres prikazovy radek a konsoli) ovladacu z externiho (muze byt externi HDD, USB klic, nebo ze site LAN) zdroje, nekdy stacilo ten NTB jen vypnou a pustit, v jednom pripade si vzpominam ze plocha byla na jiném video vystupu, kde sla prihlasovaci obrazovka/plocha videt jen na externim monitrou, zkratka hned poukazovat a schovavat vlastni neshopnost (tim nemyslim primo tebe) za Windows je ..

[INFO] ~ Kompabilitu vyhledej na strankach vyrobce : https://www.dell.com/community/Windows-10/Windows-10-upgrade-compatibility-list/
* Nebo prelozit DELL Windows 10 z FR do CZ, vyhledat model a aktualizaci.

[TiP] ~ :i: Ale urcite bych ti doporucil i zkusit vytvorit|pridat "nového uzivatele", jestli se jeho ucet bude chovat stejne a podle toho pokracovat.
- Osobne postupuji tak, ze si vytvorim na jednom NTB, (ktery kompletne aktualizuji po OS i Driver strance) obraz (CLON, v mnoha pripadech na starsich PCs pouziju i strasi ale vybornou Clonezilla) a ten pak pres sit (nebo externi HDD) instaluji do ostatnich (stejnych) modelu, kde nemusim resit zadné obdobné problémy. Urcite bych nestracel cas instalovat kazdy zvlast, jak to pak budes delat az jich budes mit treba 10 nebo 30 ?! :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny