Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Oblíbené stránky na FB nefungují

Zdravím, chci se zeptat, jestli máte ostatní také stejný problém jako já. Na Facebooku používám "Oblíbené stránky" (teda používal jsem). Mám tam naházených několi desítek lidí a stránek, které chci sledovat. Cca před dvěma měsíci mi ale tato stránka přestala fungovat. Zobrazí vždy jen jeden příspěvěk, případně někdy jeden stejný dvakrát, pod tím tlačítko "další příspěvky", ale když na to klinu, žádné další se už nenačtou. Dříve býval odkaz na "Oblíbené stránky" normálně na FB v levé líště, před x měsíci zmizel, ale stránka dál fungovala. Otevíral jsem ji a otevírám nadále už dlouhou dobu přes odkaz, který mám uložený v oblíbených. Teď už ta stránka ale nefunguje, což je pro mě celkem problém.

Zajímavé ale je, že když místo "www" na začátku adresy napíšu "m" a tím zobrazím mobilní verzi, tak to funguje. Je to ale z různých důvodů nepraktické a nechci to takto používat.

Máte někdo nebo všichni stejný problém, nebo je to jen něco u mě? Případně podařilo se to někomu vyřešit? Zkoušel jsem to googlovat, ale žádnou podobnou zmínku jsem nikde nenašel.

Mám Win 10 a používám nejnovější Firefox. Zkoušel jsem to i v Chrome, ale stejný problém. Vymazal jsem cache a cookies, bez efektu. Zkusil jsem všechny oblíbené stránky odebrat a přidat třeba jen jednu, ale problém to nevyřešilo.

Připadá mi to tak, jako by FB nejdříve nenápadně odstranil odkaz vedoucí na stránku "Oblíbené stránky" a za čas ji znefunkčnil. Přece si nebudeme sami vybírat, co si chceme prohlížet...

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru