Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mozila Firefox

Main Gááát, čo to melieš z pozadia. BFU, lamy vypustili v pradávnych časoch humbuk do vetra, ktorého sa vospolok osprostená verejnosť drží.

Nemáte pravdu. Ani ty, ako aj ostatní, z radov lám.

Osobne s úsmevom na tvári čistím, likvidujem Registre Windows roky rokúce kvôli hluchým, nepotrebným kľúčom, ktoré vyslovene brzdia nielen načítanie systému po reštarte, ale aj brzdia prácu samotného systému.

Nestačí použiť napríklad nastroj Autoruns.exe (x32/x64).

Dôvod je ten, že Registre, ako chrbtová kosť Windows, pracuje individuálne s každým kľúčom v tej podstate, že verifikuje komplet dáta nielen systému, ale inštalovaného SW, (torzá) skenuje disky, oddiely, zastarené údaje, apod.

Sú to v hierarchii postupnosti načítania dát zbytočne zadržovacie úkony. Lenže OS Windows neustále verifikuje tieto hluché kľúče zapísané v Registroch s odkazom na neexistujúce dll, exe, IP porty a spol. dát, pritom nikto z pakov (samozvaných expertov) o tejto skutočnosti neinformuje. Skutočnosť je iná. Registre je nutné zbaviť parazitov.

Logicky, k čisteniu Registrov Windows používam výhradne profesionálny nástroj, (je platený), s ktorým by bežné lamy mali problém pri jeho nastavení.

Pozn.: Už iba pri Inovácii, prechode verzií Windows zostáva niekoľko stoviek hluchých kľúčov o ktoré sa MS nedokázal postarať.

Z inovácie W7/8, sú to tisíce zbytočných kľúčov nacpaté OS W10 v prípade, ak vylúčim SW od tretích výrobcov zapísaných v Registroch.

Nefandím si, ale moje riešenia sú objektívne v oblasti vyčistenia Registrov dokázané pričom stabilita, rýchlosť nielen W10 ale aj starších verzií, je tomu zárukou.

SW typu CClenaner, WiseClener, IoBit, PrivaZer a spol. neberiem vážne, jedná sa o marketingové šmejdy, po ktorých v Registroch zostane netknuté množstvo bordelu, proste, sú to detinské, marketingové hračičky určené BFU plebsu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny