Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nefungují spárovat bluetooth sluchátka s jedním mobilem

Ahoj,mám problém se sluchátky Avantree jógr. Nejdou mi spárovat s mobilem. Na něm zapnu BT zvláštní ale je první věc (1) ,že při příkazu Přidat nové zařízení ho to už má ve výsledcích posledního hledání (a při skenu aktuálních zarizení ho to nenajde). vyberu tedy avantree joger ze seznamu, mám ověřeno, že jsou sluchátka zapnuta (bliká modře dioda):
Telefon 30 sekund ukazuje wating for aventree jogger. Následně Enter code - (divím se že kód vůbec chce), zadávám tedy 0000, jak je psáno, že KDYBY NÁHODOU CHTĚL host device vložit autentizační kód, tak že se má vložit 0000.
Nicméně se poté hned ukáže znova výzva k zadání kódu. Ale po druhém zadání to již píše: Unable to pair with...jógr

Kde je chyba?

Zkouším i restart mobilu, zkouším různé časové prodlevy mezi zahájením skenování zařízení a podržením hlavního tlačítka na sluchátkách. Přesto ho to nikdy nenajde, ale jen je zobrazeno v "posledních zařízeních.

V jiném mobilu mě překvapilo, že se spárovaly ihned, stačilo jen aby byl BT zapnutá a podržel jsem sluchátka a vybral ze seznamu.

PS: Nevíte jak promazat v mobilu Nokia E72 seznam posledních bt zařízení (k těm co jsem se připojil naposled).

Předmět Autor Datum
Myslím, že sis to sám ověřil. Vzájemná kompatibilita u zařízeních propojovaných přes bluetooth není…
Flash_Gordon 28.05.2018 23:24
Flash_Gordon
Bluetooth ver 2.0 už je hodně starý. V tom bude ten problém. Taky jsem jednou zkoušel připojit moje… poslední
Swush 29.05.2018 14:29
Swush

Bluetooth ver 2.0 už je hodně starý. V tom bude ten problém. Taky jsem jednou zkoušel připojit moje sluchátka bml e-3, které mají taky bluetooth verzi 4.0 ke staršímu mobilu, myslím nějaké LG, který ani nevím jakou měl verzi, ale nešlo to taky. Myslím, že s tímhle nic nevymyslíš. Jedině použít jinej mobil s novější verzí.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru