Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno [Mini-TIP] Preklad dokumentu nebo knih ve formatu ".PDF" Online a zdarma

- Jde jen o maly tip, ci navod pro ty, co meli-maji ten samy problém preklad dokumentu, ci knihy .PDF jako ja.
- Na malé dokumenty staci a vedel jsem ze jde pouzit klasicky 'Google Translate', zvolit sobor a prelozit :

[Google prekladac] : https://translate.google.com/?hl=cs

- Nic tezkého, jen misto "TEXTU" vlozite "DOKUMENT".
[82477-gprekladac1-png]
- Bohuzel v mnoha pripadech, se bud neprelozi (nebo preklad vypada jak spatne nastavené UTF), nebo kdyz je dokument trochu vetsi, prelozit nepujde a casto potkate nasledujici hlasku typu :
[82478-gprekladac2-png]

Preklad dokumentu ve formatu ".PDF"

- Mnozi z Vas urcite uz tento zpusob, nebo stranku znaji, ja osobne jsem ji poznal a pouzil poprvé az vcera vecer, kde jsem potreboval prelozit jednu technickou knihu z portugalstiny do [.FR] a nad mé prekvapeni funguje !

[UPOZORNENI] ~ :!: Stale jde jen o prekladaci motor "translate-prekladac" od Googlu, tak musite pocitat s tim, ze v prekladu muzou byt inkolerance nebo preklad nebude presny, proto nevim zda-li :?: je vhodny i na preklad "knih" jakoz to "literarni cetby".

[ONLINE PREKLADAC PDF] : https://www.onlinedoctranslator.com/cz/
- Jako v predchozim pripade zvolite Vas dokument ktery o proti klasickému 'translate" muze mit az velikost "10Mb" v ".PDF" a kliknete na [prelozit] :
* Dole se sam identifikuje zakladni "jazyk" dokumentu, Vy nastavite jen do jakého jazyka chcete dokument prelozit a klinknete na [prelozit].
[82479-prekladac-pdf-png]
* Samotny preklad trva v prumeru +- '3-8 minut' podle velikosti dokumentu. Po prekladu se dokument sam stahnne, poznate ho ze bude mit pred priponou .pdf napsano "CS - jako Cestina" Muj_dokument.verze.cs

Ukazka prelozeni

- Pri prekladu knihy, nebo dokumentu ".PDF", jsou zachovany ostatni elementy, jako obrazky, ale nevim zda-li jde nastavit vyjimka, v pripade ze pouzijete preklad pro knihu IT (programovaci jazyky) , bude prelozen i kupikladu ukazkovy "KOD", tedy az na vyjimku zobrazeného codu v obrazku..
* Toto (prvni stranka na kterou jsem klikl, tedy druha, prvni byla stranka s obrazkem) je jeste ten jeden z takovych tech horsich prekladu, ale v mnoha pripdach je to s trochou spoluprace citelné.
[82480-ukazka-prekladu-png]
:i: V pripade ze se vam % prekladu pozastavi, vyckejte "1-3minuty" je to normalni, nad tutu dobu, spuste preklad znovu.
* Me se preklad zastavil (na 86%) ve dvou pripadech na "Edge", na "Goole Chrome" jede docle svyzne a bez chyb (chrome se mi zasekl na nakych 80%) jen jednou, jeli toto neosetreni kodu konkurence umylsné nevim (proto v pripade ze pouzivate 2 ruzné WEB prohlizece klidne oba dva) :-).

- Me tento preklad hodne pomohl, tak snad pomuze i nekomu z Vas .
.. Vsem preji hezky zbytek pracovniho tydne.

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru