Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Win10, jak povolit na desktopu mblctr.exe (centrum mobilních)

Jak povolím na desktopu "mblctr.exe" (centrum nastavení mobilních zařízení) Na windows 10 2018 apríl? Na win 7 se spouštělo pomocí WIn+X (na windows 8+10 pomocí win+x a druhá položka) .

bylo to pěkné v tom, že to byl takový dashboard, kde se dal měnit jas, profil, hlasitost, zakázat spořič. Místo toho je vpravo dole v systray centrum akcí, které je pitomé (je tam si 20 položek jako hotspot . VPN, Noční režim, režim tabletu , režim pro soustředění ADHD), ale chybí tam vše zmíněné. Navíc to jsou jen pitomé ikonky s hodnotou ON/OFF, zatímco tam byly i vidět hodnoty a ovládací prvky (slider pro hlasitost, seznam pro profily)

mě to na pc píše že "centrum nastavení mobilních zařízení" je dostupné pouze v prenosných zarizenich. (aplikace je normálně v windir\System32)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
nevím co sem motáš android crapware. Já ty featury z nějakého důvudu chci: -Abych nemusel jak vopi…
windows regrese 18.11.2018 11:30
windows regrese
už o loňských prázdninách jsi přicházel s podnětnými návrhy, co má m$ špatně a co by měli mít jinak,… poslední
lední brtník 18.11.2018 12:10
lední brtník

nevím co sem motáš android crapware.

Já ty featury z nějakého důvudu chci:

-Abych nemusel jak vopice přes 1 Ovládací panely, 2 Hardware 3 Napájení se doklikat pro změnu napájecího profilu (ano, na počítači používám volby pro výkonnostní profily), Dřív to šlo JEDNÍM KLIKEM DO SYSTRAY

-To samé mblctr.exe, Jediná zkratka Win+X (případně šipka dolu šipka dolu enter, zpraseno v WIndows 8), je tam spousta "rychlých voleb" které jsou v windows 10 rozblité po celym systému.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru