Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Asus ROG GL552VXT - zamrzlý boot

Dneska jsem si pořídil z druhý ruky Asus ROG GL552VX-CN146T. Při prodeji bylo vše v pořádku, zkoušel jsem ho a vše fungovalo.

Přivezl jsem si ho domů a chtěl jsem si do něj dát rovnou nový kus SSD (Samsung 860 evo 250 GB). Vyndal jsem baterii, nebyl připojen k zásuvce, disk jsem vyměnil bez jakýchkoli nemotorných pohybů v okolí SATA konektorů. Po zadělání jsem notebook zapnul, že se kouknu do biosu, jestli je disk viditelnej.

Po zapnutí notebooku ale jen problikne klávesnice a objeví se pouze úvodní obrazovka "ASUS in search of incredible", bez jakýhokoliv kolečka načítání, nebo jakýhokoliv náznaku, že by zrovna na něčem notebook pracoval. Měl jsem za to, že to dělá to SSD, a tak jsem ho zase bezpečně vyjmul a zapojil zpátky originální HDD. Dělá to ale to samý, už se nenačte jako předtím při prodeji, a taky zamrzne na stejný obrazovce. Zkoušel jsem držet F2, nebo delete pro spuštění biosu, ale nic. Ani se neukáže obrazovka, kde se dá toho biosu vlézt. Vyndat baterku a zase ji zandat jsem zkoušel, pustit notebook bez baterie jen přes kabel taky a momentálně mě už nenapadá, co dál zkusit, aniž bych se do toho nějak montoval.

Nemá s tím někdo zkušenosti konkrétně u tohohle typu notebooku?
Honza

Předmět Autor Datum
F2 zmáčkni ještě předtím, než počítač spustíš.
touchwood 02.06.2018 18:39
touchwood
a držať poslední
Mlocik97 02.06.2018 20:11
Mlocik97

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru