Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Koupili by jste si Acer NX.VGWEC.001 ?

Dobrý den,
kupujeme zase další notebook. Bratranec si nedávno koupil nějaký Travelmate a byl jsem velice překvapený kvalitou zpracování. Rozhodně lepší než můj stávající Thinkpad E550. Do nynějška jsem vybíral mezi značkami Dell (Latitude) a HP (Elitebook). Acer nabízí model NX.VGWEC.001, kde možné dokoupit záruku NBD za příjemnou částku. Notebook bude spíše kancelářský, denně pojede tak 8 hodin, většinu času připojen na externí obrazovku. Nějakou tu mikrovlnkovou grafickou kartu bych rád - sem tam si zahraji WOT. Šli by jste do něj nebo ne? Díky za radu.

Předmět Autor Datum
mikrovlnkovou grafickou kartu Co to?
Wikan 04.06.2018 10:53
Wikan
No to je taková nic moc výkonná grafická karta " mid-range" :-)
PaveJan 04.06.2018 11:07
PaveJan
Já bych koupil,ale bez té mikrovlnky.
kozakl 04.06.2018 12:25
kozakl
Jestli je multifunkční, tak bych to bral taky :-)
Lukas1982 04.06.2018 23:19
Lukas1982
acer - jako pracovní? aby se mi smály i uklízečky? máme hp (nemám rád) a delly. předpokládám že pří…
lední brtník 05.06.2018 00:39
lední brtník
No tak mě je jedno, kdo se bude nebo nebude smát. Spíš, zda je Acer pořád takový podřadný výrobce. M…
PaveJan 05.06.2018 17:40
PaveJan
Znacka diskov je nepodstatna a "spracovani uvnitr" tiez nie je az tak smerodajne, ako to jak je to n… poslední
MM-nereg 06.06.2018 14:24
MM-nereg

No tak mě je jedno, kdo se bude nebo nebude smát. Spíš, zda je Acer pořád takový podřadný výrobce. Můj první notebook byl právě Acer. Byl škaredý, rozvrzaný, topil a vůbec, bylo to nepříjemné heblo. Sice se nikdy nepokazil, ale neměl jsem ho rád. Výše zmíněný byl ale výborně zpracovaný a v testech na notebookcheck nedopadl vůbec špatně. Nejsem odborník, takže nevidím dovnitř a nevím, co obvykle Acer obvykle používá. Jakou značku disku, pamětí, jaké je zpracování uvntř... to se nedozvím. To byl důvod proč jsem se ptal.

Znacka diskov je nepodstatna a "spracovani uvnitr" tiez nie je az tak smerodajne, ako to jak je to navrhnute (mysli sa schema) a jak nedorobeny je BIOS. To jaksi sa ale neda hodnotit na fore, ptz to nevie nikto okrem vyrobcu. Vseobecne je to dnes plusminus jedno, acer je trochu viac nedorobeny ale napr toto pisem z tusim 3 ci 4rocneho pasivne chladeneho aceru. Obcas nieco je nahodne inac (napr. jas) a obcas si sam vybije baterku, lebo to neni dorobene asi cinan musel ist kosit ryzu ci co, ale da sa to pouzivat.

Skor si vsimaj ci je display IPS a antireflexny a take veci, a ci potrebujes mat hdd a podobne tazke a mechanicky citlive nezmysly, ja moc nie.
Ked sa ti pozdava ten model tak kludne, nenegoval by som to len kvoli tej znacke. Dell by mozno bola trochu vacsia pravdepodobnost ze to nebude odflaknute ale neni zrovna nutne mat nejaky dell alebo co za kazdu cenu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru