Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Android - webbrowser - youtube.com - přehrávání videí: "Sorry, this video cannot be played."

Dobrý den,

mám mobil s Androidem, HTC Wildfire A3333. Když chci přehrávat videa z Youtube.com (chodím na Youtube přes androidí interní Prohlížeč internetu, ne přes aplikaci Youtube, protože ta skoro vůbec nejde), vyhledám video a když ho chci přehrát, telefon se tváří že něco načítá a potom mi vyhodí onu prokletou stupidní hlášku:
"Sorry, this video cannot be played."
(Takovéto stupidní chybové hlášky přímo !"miluju" když mi to jen napíše že chyba že to něco nemůže udělat, ale nenapíše to jaká chyba a čím je způsobena a co s tím! :-( :-( :-( Nápadně mi to připomíná styl chybových hlášek jenoho stupidního pseudoOS od M$.) Děje se to snad u všech videí na Youtube. Telefon jsem resetoval do továrního nastavení a nic se nezměnilo, problém pořád trvá.

Nevíte prosím někdo co s tím?
Děkuji.

Předmět Autor Datum
skus to cez chrome. pripadne vyhodit telefon a kupit nieco z tohto tisicrocia.
fallon 07.06.2018 16:49
fallon
Mám další problém, nemůžu stáhnout žádnou aplikaci ani z Google Play ani *.apk někde z netu, protože…
Luboš123456 07.06.2018 16:51
Luboš123456
zberny dvor poslední
fallon 07.06.2018 16:52
fallon

Mám další problém, nemůžu stáhnout žádnou aplikaci ani z Google Play ani *.apk někde z netu, protože mi to hlásí že nemám paměťovou kartu. Co je to za blbost, když telefon má ještě 500MB interní paměti volné? Nevíte někdo co s tím?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru