Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Eset Security vs. Comodo security 10

Comodo jsem tu dlouhou dobu propagoval, ale po te co priblizne pred dvema lety zmenili design na super hyper cool, tak jsem ho chtel odinstalovat a nepodarilo se. Odinstalace se zdarila na jednom z 5 PC, kde jsem to mel nainstalovane, takze to fakt neni problem konkretniho PC ale Comoda. Bohuzel i po uspesne odinstalaci na tom jedinnem PC jsem zjistil, ze Comodo nechalo v registru systemu po sobe asi tisic polozek, ktere jsem musel rucne odmazavat. Nevim co to ma co po sobe nechavat v PC bordel.

Comodo je proste soft uplne na hovno a ja ho durazne nedoporucuji.

Nekomu staci Windows firewall bez jakehokoli rozsireni, komu nestaci, tak ten Free Firewall se da pouzivat zaroven s Windows Firewallem. Je to proste jednoduchy aplikacni firewall, ktery nepusti spustene aplikace k siti, pokud je nepovolime. Zaroven to ale vytvari automaticka pravidla pro systemove aplikace, ktere neresi a tedy neblokuje. Pokud chceme neco ze systemu zakazat, tak je nutno si to pohlidat a nastavit si to v tom programu. Je to proste jednoduchy efektivni programek, ktery je vhodny i pro bezneho uzivatele.

Eset dela stale kvalitni antivir, ale jak jiz jsem psal, pro bezne ucely beznych uzivatelu staci i Windows Defender (Win10).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny