Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Here - iny plan online a iny offline

Pozeral som na navigacii here, ked som online, tak napr do chrvatska mi da na vyber z BA cez rakusko, potom strednou cestou moson-szombathely a tria dialnica budapest. Ale ked sa prepnem na offline, a vyuzivam tym padom len stiahnute mapy, tak mi prostrednu trasu na szombatehely vobec neponukne. Jasne ze online moze mat doplnujuce info o zdrzani a pod, ale offline chyba tato moznost uplne. Nepouzivate niekto Here, alebo preco ju vynecha? mapym su stiahnute aktualne.

Předmět Autor Datum
jde hlavně o to, že online se pro routing používá výpočetní výkon serverů, nikoli mobilu. Tudíž jsou… nový
touchwood 20.06.2018 19:01
touchwood
No, to by slo. Ale zaujimalo by ma, ako sa to zachova, ked zapnem online, zisti trasu, vyberiem tu s… nový
truhlik 20.06.2018 19:09
truhlik
V případě, že použiješ tento hybrid, tak se použije předpočítaná trasa. V Here si dokonce můžeš tu t… nový
touchwood 20.06.2018 20:28
touchwood
Data do zahranicia budu, otazne je, ako skor sa vycerpaju :-), len treba nastavit telefon, to mas ro… nový
truhlik 20.06.2018 20:38
truhlik
https://ting.com/blog/ting-tip-for-android-control-which-apps-use-background-mobile-data/ poslední
touchwood 20.06.2018 20:45
touchwood

No, to by slo. Ale zaujimalo by ma, ako sa to zachova, ked zapnem online, zisti trasu, vyberiem tu strednu, a za hranicami vypnem data? prepocita a bude ma tahat na jednu z tych dvoch ktore vie zratat offline, alebo si podrzi tu ktoru vypocital online? Mne to je jedno, ja by som si poradil, ale chystam to pre nie moc zdatneho uzivatela. Aby nakoniec nebludidli aj s navigaciou :-) Ale aj ostatne navi, co maju offline mapy (z 201803) robia len cez rakusko alebo budapest.

V případě, že použiješ tento hybrid, tak se použije předpočítaná trasa. V Here si dokonce můžeš tu trasu nastavit jako oblíbenou, ale propočet trasy se provede následně až v okamžiku, kdy ji použiješ.

Jinak, pro klid duše, bych ti doporučil zařídit data i do zahraničí. Moderní telefony umějí různé datové profily a omezit stahování, takže si vystačíš s malým objemem dat. Navíc v EU už funguje datový EUroaming, takže stačí mít koupená jen tuzemská data (pokud to není náhodou nějak smluvně omezeno v tvém tarifu).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru