Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nejde grafická karta

Dobrý den , mam problém z pc ....chtěl jsem nainstalovat nový windows na hard disk ale nějak to nešlo , našel jsem na netu videa lidí kteří měli stejný problém a kteří měli návod jak to vyřešit, tak jsem to dělal podle nich ...ale.... nějak jsem přenastavil BIOS a když jsem to obnovil do výchozího nastavení tak mi zničeho nic přestala fungovat grafická karta a zapne se to jen na integrované grafice a nevím jak to nastavit zpět , hledal jsem nějaký návod a nic jsem nenašel ,když tu grafiku vložím do slotu a zapnu pc tak se točí ale obraz nikde, a strašně rychle se točí větraček na grafice .
Změna kategorie, původně: PC sestavy (karel)

Předmět Autor Datum
- Monitor je zapojeny do grafické karty, nebo do video vystupu na zakladni desce ? - Graficka karta… poslední
Ajgth 21.06.2018 00:49
Ajgth

- Monitor je zapojeny do grafické karty, nebo do video vystupu na zakladni desce ?
- Graficka karta ma pridavné napajeni ? Jestli ano, je zapojeno ?
- Je graficka karta dobre vsunuta v PCIexpres slotu ?!
* V pripade ze se dostanes do BIOSu, je to v nastaveni PCIe (cesta a presny popis je dle kazdého vyrobce lehce rozdilny) kde prenastav zrejme dosavadni nastaveni které bude jako [IGP] (Video vustup z grafického chipu na zakladni desce nebo procesoru) zvol na nastaveni typu [PEG].

[TiP] ~V pripade ze potrebujes prenastavit "BIOS" na vychozi (tovarni, treba v pripade, kdy se nemuzes do BIOSu dostat) staci na chvili vytahnou "CMOS" baterii ze zakladni desky.
"Rikate CMOS baterie" ? Ilustracni obrazek baterie "CMOS" :
https://www.computerhope.com/jargon/c/cmos.jpg

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru