Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno 22" LCD (grafika, hry, všechno)

zdravim, chci si kupovat novej monitor, pořádně velkej, ale abych za něho nezaplatil 80k :D dival sem se na 22" lcd a vybral sem http://interlink.tsbohemia.cz/default.asp?cls=stoit em&stiid=72570 a http://interlink.tsbohemia.cz/default.asp?cls=stoit em&stiid=69709 i když se v tomhle moc nevyznám.

LCD by mělo byt na grafiku (Photoshop, Cinema 4D, 3dsMax) i na hry, filmy, mno prostě na všechno. Cenu bych nerad překrošil nad 6 000 kč. Víte o něčem? Dá se vůbec za tu cenu sehnat něco kvalitního na tu grafiku? Jo a důležitý je aby mělo vstupy na VGA i DVI. Máte nějakej dobrej tip?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
To nas tu uz bolo, co sme chceli kvalitny LCD za par kacek na graficke zazraky. Velke, pekne a zadar…
2laak 02.07.2008 23:03
2laak
Zcela souhlasím, tenhle chlapík mi mluví z duše. Jesti chcete koupit levný šmejd, tak radši nic neku… poslední
veckoo 03.07.2008 12:45
veckoo

To nas tu uz bolo, co sme chceli kvalitny LCD za par kacek na graficke zazraky. Velke, pekne a zadarmo. :-/ Nepojde to. Vrazte do toho aspon 10k a rozlucte sa s 22" inak dostanete lacny kancelarsky moncl s priemernym obrazom od este priemernejsieho vyrobcu.

Avsak, co je dolezite podotknut, pre kazdeho je kvalitne daco uplne ine. Bezte do obchodu, dajte si niekolko LCD predviest pekne jeden vedla druheho a sam uvidite, co este ano a co uz urcite nie. Toto je najlepsia rada. Monitor, na ktory sa budete divat x tisic hodin sa oplati najprv vidiet. Nezabudajte, oci mate len jedny (pre stouralov: jeden par ;-)).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru