Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Je možné zastavit abusivni minuskovaní spamera Mlocik97?

Ešte dodám jednu vec.... když ja dám mínus tak arugemt že tazatelia to pak berú že ten príspevok nieje dobrý myslím že +/- systému to bere určite s menšou váhou než to když naopak ty Dddd aka XoXo (čo mu sa mi stále nechce veriť, XoXo mal rozum), píšete negatívne komentáre k môjim príspevkam typu "som vymaštenej kid čo o IT nič nevie"... takže pak rovnako by Admini mali riešiť i toto. Pak by sa ukázalo že chyba možno nebola "len u mňa".

Nebo se mýlim? fakt ťa XoXo poprosím o odpoveď. Možno si to konečne vyjasníme a snaď i znova zkamarátime... nevím proč si proti mne začal bejt, jaksi no... presne taký aký si v tomto vlákne. Ovšem chápu že negatívne veci si lidé pamatujú viac, takže zrejme zo začiatku z pár mínusiek alebo pár nesúhlasov a pár komentov odomňa si začal mať pocit že som tvoj nepriateľ. Ja vím že tie pozitívne asi tak nevnímaš, ale ja nikdy nič osobného proti tebe nemal. Možno že pak to mínuskovanie prerástlo asi aj z dôvodov tvojho postoju. :-) skus sa zamyslieť nad tým čo píšem, lebo myslím to presne tak ako píšem... a snaď ti to zmení aj názor na mňa... som nerád že ma bereš len ako "vymašteného kida čo o IT nič nevie"... ostatne kid byl jednou každej, a rovnako o IT jednou každej nevedel... myslím že ale vek neznamená automaticky že by moje názory mali byť menejcenné alebo že bych mal byť menej schopný, alebo vedieť o IT menej. I když uznávam že tam mám dosť medzier, ale to v podstate každý.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny