Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Je možné zastavit abusivni minuskovaní spamera Mlocik97?

- Divej, nema cenu se s tebou nejak bavit, nekolikrat jsem se te ptal proc me minusujes (i 5x v jednom vlakne), kde jsem te zadal aby jsi to zodopvedel, kde co pisu spatne nebo co je na mé odpovedi nepravdivé, prece jen 5x minus za sebou v jednom vlakne, neco v poradku asi nebude. Kde jsem nevedel co kde pisu spatne (mylit se je lidské, nekolikrat jsem nepochopil spravne dotaz, nebo jsem napsal hloupost, stane se) nebo co se deje. Jako opoved si dal "kurva tak od ceho to tu znamkovani je".

- "Davam ti ruku na smirenou", (jsem spis pro kolektivni dobrou naladu a pohodu) kamaradi byt zrovna nemusime, zalezi na tobe, jestli v tom chces nadale pokracovat (pak uz jen ty si musis dat ruce na srdce, sam moc dobre vis co je a neni pravda). Z mé strany te prestanu popichovat nebo se vyjadrovat k tvym *znalostem* (jsem si vedom, ze za cast si mohu sam a nejsem v tom zcela nevine, nebo alespon v neterych pripadech jsem mohl reagovat jinak).
* Ke znalostem se nejak vracet nechci, je to public poradna ne spolek inzenyru, ale kdybys ses vyjadroval jen k tomu ocem neco vis (v roku 2013 jeste jako CoCoChanel jsem taky odpovidal na vsechno, ryhle se ukazalo kde mé vedomosti chabnou a taky jsem si to pekne schytal neboj a s hodne lidima (zbytecne) jsem byl v krizku ale s odstupem casu musim priznat ze snad z 80% kvuli tomu samému chovani jaké mas ty dnes) a co opravdu ovladas a podle toho znamkoval, tak by to urcite vypadalo jinak. (Predstav si, kdybych treba ja sel za Fleg nebo THWodovy a zacal mu rikat jak ma delat zakaznikum site, nebo konfigurovat servery, urcite by se mi vysmali , stocili by me jak plakat a poslali vlakem zpatky do Francie at se prilepim na zed)..

PS : Priste si se mnou muzes resit problémy treba vyzvou na "bitvu v partičce šachu" ;-) (kde kdys tedy "nahodou" vyhral, tak uvidis ze te to "zaslouzile" potesi vic jak dat nekomu 100 x "-")
* Jen snad jako dodatek, uz jsem to oznacoval za vyresené okolo obeda, odpovedi nekterych z Vas me opravdu prekvapily (Od nekterych jsem zastani teda necekal. Za to ze nekteri z Vas musite byt nekdy svedky obdobnych cirkusovych scén, berte mou uprimnou omluvu), tak jako exemplarni pristup zdejsich Admins, kterym jeste jednou naposled dekuji za vyslechnuti a jejich toleranci..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny