Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Je možné zastavit abusivni minuskovaní spamera Mlocik97?

nekolikrat jsem se te ptal proc me minusujes (i 5x v jednom vlakne)

často krát nekteré vlákna navštívim len jednou... ale odpoveď proč som dal - na "+1" koment je preto že je to len ďalší zbytočný koment s nulovým obsahom ktorý je tazatelovi k ničemu.... ostatne stále mi nikto na obe otázky neodpovedal.... ruku na smírenou príjmam, ale svoj postoj k +/- nezmením :-) ostatne som rád že si zareagoval takto a že si ma pochopil aspoň čiastočne. Ono popravde posledný rok tu na poradne bol dosť korenistý, najmä medzi radcami ale aj medzi adminmi. Nevím proč je nutné každý druhý mesiac tu riešiť takéto vlákna. Ostatne to čo bolo už asi nikto nezmení. Takže jediné čo zostáva je poučiť sa do budúcnosti že príliš veľa korenia = nejedlé jedlo. Takže sa ti aj chcem ospravedlniť i když u vätšiny "mínusok" nevidím dôvod. I když chápu že to nejaký význam asi má, no žiaľ akýkoľvek systém má chyby, ja už fakt ani neviem či tie +/- sú dobrý alebo zlý nápad. Ale asi sa skôr prikláňam vätšine (teda z Hostom úplne nesúhlasím, jako sry ale nemám te Hoste ani moc rád, iba trocha). Ja som taky rád za názory vätšiny lidí zde. Vždy som sa snažil mať kamarádsky prístup k ostatným rádcom, s nekterými som si ale fakt moc nerozumel. Ostatne byl bych rád kdyby mi tu napsali tých ktorý si o mne myslia niečo negatívne... možno až by ste mi jasne ukázali čo Vám na mne prekáža mohol bych se z toho použiť, ovšem z nekterých ne, protože ne každé beriem za správne argumenty.

Inak chcem sa ostatným tazatelom ospravedlniť, poďakovať, ale nekterým .. zas ani jedno, len im vzkázať že by sa mali taky zamyslieť (nemusia vo mne vidieť len to zlé, nie?(samozrejme ja taky)).

a sry že tento koment znie divne a blbo, moc sa k vzťahom vyjadrovať neviem.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny