Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem přehřívání noteboku

Předem se omlouvám za chyby, v pravopisu ale zpět k mému problému
mám notebok asus x553m a uš něakou dobou se mi přehřívá nwm co stím esi mám dát na servis nwm
moje celkové teploty sou bud 60 až 70 a to mám puštěný v pozadí jen chrome ale jak mile zapnu hru csgo tak 90 stupnů a hrozně se seká nwm co stím skoušel sem hledat něaký programy ale moc nepomohly esi byste něaké měli tak budu rát kdyš napíšete uš nwm co dělat esi ten servis nebo račí koupit novej aji podložku sem skusil a nic moc budu rát za normální odpověd
Změna kategorie, původně: Hardware (karel)

Předmět Autor Datum
No, když už chceš odpověď a pomoc, chtělo by si to tu chvíli dát a napsat to aspoň trochu normálně a…
Railee 02.07.2018 19:22
Railee
díky moc skusím co je možné
milan1235 02.07.2018 19:51
milan1235
Ten pravopis a gramatika... oči mi krvácí.... Jak zde bylo psáno, vyfoukat. Pokud ani potom to nepř…
Killer of amphibians 02.07.2018 22:03
Killer of amphibians
https://www.youtube.com/watch?v=cyopSMjrfeA - viz video, rozebrani - vycisteni, slozeni. Podstante =…
lucifer 02.07.2018 21:47
lucifer
Neni to pro nikoho kdo ma obe ruce leve To nevím jestli si tomu týpkovi pomohl hele :D poslední
Killer of amphibians 02.07.2018 22:06
Killer of amphibians

No, když už chceš odpověď a pomoc, chtělo by si to tu chvíli dát a napsat to aspoň trochu normálně a s alespoň hodně základní interpunkcí, aby se dalo poznat, kde si skončil jednu myšlenku a kde začínáš další. No, každopádně tak jako tak jsem to nějak přelouskal.

Zaprvé bych to zkusil jen obyčejně vyfoukat. Pokavaď se na to cítíš, tak odendat spodní část notebooku (pokavaď to jde, nevím, nemám ho) a a) kompresorem b) stlačeným vzduchem (ne vysavač nebo tak něco) vyfoukat prach. Ten dělá dobrý bordel. Dále se podívej do správce úloh co ti vytěžuje pc. Chrome na pozadí by neměl brát až tolik, aby se to rozehřálo tolik. To, že při CSku se ti to rozehřeje, to je vcelku normální, ten notebook není žádný dělo (co jsem tak rychle koukl na google, důkladně se mi to nechtělo hledat).

PS: Píšeš, že jsi zkoušel různé programy (tipuji, že nějaké "boostery"), i ty mohou nadělat solidní bordel. Taky bych zkusil přeinstalovat systém. Jestli tomu nerozumíš, prostě to někomu odnes, kdo tomu rozumí.

Ten pravopis a gramatika... oči mi krvácí....

Jak zde bylo psáno, vyfoukat. Pokud ani potom to nepřestane, zkusil bych zkontrolovat, jestli jde správně chlazení nb. I když on to sám o sobě zázrak moc není, je to ten typický kus který 2 roky šlape a pak se chová jako 10 let po záruce, za 8000,- toho moc čekat nemůžeš. Zkus pak popřemýšlet o chladící podložce pokud by tohle nepomohlo. Ono v základu ti to tu teplotu moc nesrazí ale když už budeš na 90ce, trochu to tomu notebooku uleví a dostaneš o 5 stupňů menší hodnotu, možná o víc. Hlavně bude pomáhat držet stabilnější teplotu. Pokud ti ale odcházejí větráčky (reaguji na "mám ho nějakou dobu"), tak to asi nevyřešíš hele :D

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru