Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Enermax UCDFP12P D.F. Pressure, 120mm

Dobrý den,

právě jsem si namontoval do Zalman Z1 ventilátory Enermax UCDFP12P D.F. Pressure, 120mm do předku i zadku. A rozhodně na střední rychlost tichý nejsou (natož nejvyšší). Blbý je, a to je i otázka: Přední ventilátor na nejnižší rychlost vrčí (na vyšší taky, ale hluk to již přehluší). když jsem se na něj koukal při zapnutí, zdá se mi, že se střed, kde je ložisko trochu vychyluje s osy. Je toto standartní projev drahého ventilátoru, špatné montáže nebo je ventilátor špatný? Zadní ventilátor totiž nevydává žádný vrčící zvuk. (nechce se mi je zkusit jen tak přehodit, přední jsem musel přišroubovat maticí a byl jsem rád, když jsem je tam nacpal - málo místa).

2. otázka: bedna Zalman Z1 má mít problémy kolem regulace, ventilátory mají na nastavení rychlosti páčku - jsou na nastavení rychlosti programy? Pokud ano, jaké?

Děkuji

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Regulaciu si mozes nastavit v biose ak to bios umoznuje pre tie konektory kam si ich strcil. Ale vac… poslední
MM-nereg 15.07.2018 23:11
MM-nereg

Regulaciu si mozes nastavit v biose ak to bios umoznuje pre tie konektory kam si ich strcil. Ale vacsinou to tam na beznych doskach asi moc nenajdes, bezne dosky reguluju asi len cpu fan.

P.S. neviem kam si ten vetrak zapojil a ani cim regulujes tu rychlost, ale moze to mat suvis aj s tym kam si ich zapojil (ak jeden konektor dosky robi uz PWM regulaciu a druhy ne)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru