Předmět Autor Datum
Já tedy nevím jestli to je ono ale tak zkusím pomoci. (//Edit: Předem říkám že sám nejsem přesvědčen…
Killer of amphibians 12.07.2018 13:35
Killer of amphibians
Typický projev zbytku po nákaze. Ale můžeš toho mít víc. Takže doporučuji klasickou léčbu: spusť pos… poslední
Machr55 12.07.2018 13:45
Machr55

Já tedy nevím jestli to je ono ale tak zkusím pomoci. (//Edit: Předem říkám že sám nejsem přesvědčen o správné funkčnosti tohoto, tak si 2. řádek co budeš mít v "Userinit" někam zkopíruj aby si ho tam mohl vrátit kdyby to nefungovalo, nechci ti podělat PC :D ).
Řešení:

Spustit > spustíš "regedit" > najdeš složku "HKEY_LOKAL_MACHINE" > složka "Software" > složka "Microsoft" > složka "Windows NT" > složka "CurrentVersion" > složka "Winlogon" > položka "Userinit" > klikneš pravým a dás "Modify" > tam přepíšeš 2. řádek na toto (bez úvozovek): "C:\Windows\System32\que.vbs" > klikneš na ok

Kapku mě ale zarazila jedna věc. Tenhle skript se jmenuje v různých windowsech jinak :D Je to ta samá věc, jednou to má ale přípomu vbs, pak exe, jednou tam má název "que" jednou "userinit" jednou "run". Když by mi někdo vysvětlit proč to tak je, budu rád, nechci úplně dát špatnou radu (i když podle mě se jedná o ten samý skript :D).

Typický projev zbytku po nákaze. Ale můžeš toho mít víc. Takže doporučuji klasickou léčbu: spusť postupně AdwCleaner a MBAM v nouzovém režimu Windows, všechny nálezy smaž.

P.S.: nemusíš se chlubit celým pozadím, na sejmutí jenom samotné hlášky použij ALT+PrintScreen.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru