Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Teplota GPU nechce klesnuť

Nazdar mám notebook MSi GE73 Raider GF1070
Dnes som menil pasty a začala mi robiť zvláštna pri sputení notebooku ide všetko ako má CPU je do 50 stupnov a GPU vetrak je OFF žiadna zaťaž žiadna teplota ale keď spustím hru alebo program a následne ju vypnem tak teplota GPU ostáva na 53 stupnoch nechce klesnuť a vetrák GPU ide na 3200RPM čím dosť hučí. Grafika je v nulovej záťaži takže nechápem prečo nechce teplota klesnuť pred tým hneď keď som vypol hru alebo program teplota postupne klesla až na 0 a vetrak GPU sa zastavil. Zvláštne je že hneď keď dám reštart pc a nabehne systém teplota GPU je už 0 a vetráčik sa netočí a všetko je v poriadku ako má. Prosím neviete čím by to mohlo byť?

Ďakujem za radu.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak uz viem v com je problem...pri spusteni hry sa automaticky prepne grafika na Nvidiu a po vypnuti… nový
Robo2551 18.07.2018 08:04
Robo2551
V jakém programu to měříš? Zkus třeba GPU-Z. Co se týče nepřepínání grafik, tak buď máš špatné ovlad… nový
Lukas1982 18.07.2018 08:10
Lukas1982
V 99% přepínání grafik zlobí, pokud nejsou nainstalovány originál ovladače od výrobce notebooku. Lid… nový
Machr55 18.07.2018 09:04
Machr55
Takze skusil som reinstalovat ovladace ale vyskocila mi chyba dal som restart a vyskocilo mi automat… nový
Robo2551 18.07.2018 13:53
Robo2551
No teda, to je mi dloooouuuuhhháááá věta! Ufff, kdo to má číst a hlavně pochopit?? Věřím, že jsi roz… poslední
Machr55 18.07.2018 14:38
Machr55

Tak uz viem v com je problem...pri spusteni hry sa automaticky prepne grafika na Nvidiu a po vypnuti by sa mala automaticky prepnut spät na intel grafiku no neprepne sa. Skusal som zmenit nastavenia v nvidia panel na preferovanie intel procesoru ale nic stale mi svieti svetielko ze je aktivna nvidia karta neviete co s tym?

V 99% přepínání grafik zlobí, pokud nejsou nainstalovány originál ovladače od výrobce notebooku. Lidé si do notebooku nacpou grafický ovladač pro stolní grafiky a pak se diví...
Řešení: jdi na web výrobce notebooku, stáhni příslušné ovladače na obě grafiky a nainstaluj je (nejprve pro interní grafiku).

Takze skusil som reinstalovat ovladace ale vyskocila mi chyba dal som restart a vyskocilo mi automaticka oprava nechapem odkial sa vzala dobre nechal som to dokoncit ale vyskocila chyba ze sa nepodarilo automaticky opravit system A dalo mi moznosti obnovenia do tovarenskych nastaveni atd tak som to dal ale nejde ani to pise ze reagentc exe false a nenaslo ani windows backup image cize sa z toho nemozem pohnut je tam moznost vybrat windows backup image z externeho uloziska ale ten nemam ale ukazuje mi ze bolo C zmazane kompletne ale pri reinstale sa stala chyba a nedokaze pokracovat...skusal som rozne prikazi cez riadok ale nic nezabera...neviete ci sa neda nahodou niekde stiahnut ten windows backup image? Hodim ho na usb a skusim instalaciu pomocou neho...alebo posledna moznost boot cisteho windowsu ktory budem musiet stiahnut a nainstalovat cd key by sa mal automaticky pridelit kedze ho mam legalne ale neviem ci to nebude poruseni zaruky...cenim si kazdu radu

No teda, to je mi dloooouuuuhhháááá věta! Ufff, kdo to má číst a hlavně pochopit?? Věřím, že jsi rozčilený, ale nesmíš zapomenout, že to případní rádcové musí pochopit a snadno se v tom textu orientovat.
...

Vezmu to postupně:

... skusil som reinstalovat ovladace ale vyskocila mi chyba ...

Ovladače odkud? Z webu MSI? Pro Tvůj notebook a Tvůj OS?
K chybě - když chceš poradit, musíš napsat jaká chyba - konkrétně, nic nepřevyprávět! Ale vzhledem k dalšímu to je stejně jedno...

... pise ze reagentc exe false ...

No tak tohle to určitě nepíše! Je třeba přesná hláška, když ji neumíš nebo nedokážeš opsat, ofoť ji. Nicméně něco jsem našel, netuším zda to pomůže.

Windows backup image je obraz Tvého disku - pokud ho nemáš vytvořený, nikde ho nestáhneš.

Čistá instalace z flasky je samozřejmě řešením, ale pokud byl notebook dodaný se systémem, měl bys spustit obnovu systému z Recovery (pokud sis tedy nějak nehrál s diskem). Jak se spouští Recovery se dozvíš v manuálu k notebooku.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru