Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Aktivace windows 7

Já se nedomnívám, že v zákoně je uvedeno to, co cituješ. Tak proč mi to tak dementně podsouváš pod příspěvek?
Já komentoval legalitu hromadně prodávaných licencí. A to "s největší pravděpodobností" jsem tam napsat musel. Proč? Protože k posouzení legality nebo nelegality té licence obvykle nemá potřebné informace ani kupující. A obvykle je těžké posuzovat tu legalitu. Takže ani MS nemá nějak snahu řešit co je co a dokonce asi i v těch případech, kdy je ta nelegalita do nebe volající:
https://www.zive.cz/poradna/panove-z-zivecz-se-zblaznili-a-podporuji-cinske-prodejce-padelku/sc-20-cq-637956/default.aspx?consultanswers=1
kdy na živě vesele inzeruje web z Hongkongu prodávající MAK a MSDN klíče. A MS uvede, cituji: "Microsoft nedokáže říct, že nabídka jeho licencí v tomto obchodě je nelegální."
A to nemluvě o případě, kdy by to web řešil například takto:
https://www.zive.cz/poradna/vyroba-a-distribuce-legalnich-licenci-windows-jak-na-to/sc-20-cq-634526/default.aspx?consultanswers=1
Takže z tohoto důvodu píšu to "s největší pravděpodobností". Už snad chápeš.
A co dělám já? Upozorňuju na to, že kupující s největší pravděpodobností koupí v případě hromadně prodávaných licencí nelegální licenci, zaplatí za nelegální licenci a že tímto svým jednáním podporuje podvodníky.
To, že někdo může mít na něco svůj názor a svůj žebříček hodnot, je snad normální a mně přijde normální tento konkrétní můj žebříček. A včetně toho jaký mám na takové lidí názor.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny