Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Aktivace windows 7

Ja te chapu, jenze co zajima me jako domaciho uzivatele, ze potrebuju Windows a potrebuju, abych mel updaty a aby me to nepsalo, ze mam warez verzi, ktera bude deaktivovana. V podstate muzu mit klidne nejakej aktivator ala KMS Pico, jenze je fakt, ze zrovna v tomhle byl pribalenej botnet, slo to odmazat a diru jednoduse zalepit, nicmene nikdy nevis a hlidat jsem to nechtel. Vim, ze dneska jsou na netu navody, jak si udelat aktivacni KMS ciste bez zranitelnosti, ale v dobe kdy jsem to resil nebyly nebo jsem o tom nevedel. A to se bavime o Windows 10, na poptavany Windows 7 sice existuji nejaka jina udelatka a nektera jsou na 99,9% cista, ale stoprocentni to neni.

Takze pokud chce dnes uzivatel koupit Windows 7 oficialne neprodavana vubec, asi nema jinou moznost nez pres sedy prodej, stejne tak, pokud nechce dat uzivatel ~3.000Kc, coz proste vzhledem k cene PC je docela hodne penez, tak si pravdepodobne koupi Windows 10 nekde levneji a resit bude jen to, aby mu to fungovalo, aby se to aktivovalo a nemel s tim problemy. Tak jsem si treba koupil Windows 10 Pro v sedem prodeji na Kinguinu za 800Kc, coz je pro me asi maximalne prijatelna cena. Jestli je to uplne ok, jestli jsou jeste levnejsi licence z aukra ok, netusim a neresim. Pro me je dulezity jen to, ze mam klid a ta licence uz mi snad tri roky bezproblemove funguje.
Proste a jednoduse, pokud to mam mit bez starosti a mam dat 800Kc, tak to beru, pokud bych mel dat 3.000Kc, tak bych radeji sel do warezu. A opakuju, kdyby byla licence problemova, tak by mi ji snad Microsoft neaktivoval nebo nenechal priradit k MS uctu. Pokud to pres kontrolu proslo, tak je to snad v poradku.

Predpokladam, ze takhle se k tomu postavi hodne domacich uzivatelu a nevidim na tom nic spatneho.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny