Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Notas zapne obrazovku nie

Dobry den prosim surne o pomoc neviem si dat rady, notebook sony vaio sve1112m1ew problem dlhodoby ten ze notebook musel byt vkuse zapnuty den aj noc mohol ist maximalne do.hlbsieho spanku pretoze ak sa uplne vypol bol problem zo zapnutim a to nasledovny: zapnem notebook? notebook zacne potichu bezat rozvieti sa kontrolka obrazovka.nenabehne avsak po pol hodine zacne naplno hucat ventilor a nabehne uz aj uvodna obrazovka nasledne windows a vsetko je OK, teraz po dlhom case bol notebook opat nechcene vypnuty no uz sa mi ho nepodarilo rozbezat druhy den skusal som vsetko restart biosu na doske ze som odpojil ten plug na tu minibateeku vytiahovanie baterky na minutu a ja neviem co este vsetko mozne nemozem sa ani dostat do biosu ked je obrazovka tma, najhorsie je ze teraz zapnem notebook cez power tlacidlo.. ventilator sa rozvuci uz po 10 minutach ale obrazovka nenabehne opat stichne a zase sa rozvuci na par sekund interval 10 minut dookala obrazovka ani za svet nenabejje celu noc takto bezal uz si neviem rady co snim je? odisla grafika? ale vsetko ficalo kym by sa notebook nevypol ale len uspal nebol by problem ja a vidim problem so zapnutim ako keby nevedel spravne nabehnut ten bios ja neviem ako sa dostat cez tmavu obrazovku do biosu vaio ma tlacilo assist ktorym sa tam dostanete to znamena vypnuty notebook a tlacidlo assist ale stane sa to iste ako ked mackam tlacidlo power cienra obrazovka nevie nabehnut ovladace vsetko aktualne ja neviem odniest to do servisu?
Změna kategorie, původně: Hardware (karel)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Přečti si to prosím po sobě a napiš to trochu srozumitelně. Odpojils aspoň na 10 minut i klasickou b…
Lukas1982 19.07.2018 01:05
Lukas1982
ano ked notebook bol zapnuty vytiahol som bateriu pockal 10-20 minut a zasa zapol ntb nepomohlo
ferko443 19.07.2018 06:49
ferko443
Ještě to zkus zapojit na externí monitor, ale myslím, že ten notes to má za sebou. :-/ Edit: Ještě v…
Lukas1982 19.07.2018 08:18
Lukas1982
vytiahol som disk zapol nic, ale notebook funguje super do momentu kym sa nevypne potom uz nevie nab…
ferko443 19.07.2018 09:24
ferko443
Po půl hodině naběhne úvodní obrazovka. Vůbec netuším, kde může být chyba. Bez baterie a jen se zap…
Lukas1982 19.07.2018 09:59
Lukas1982
ano je jedno ci bateria ci napajanie... skusal som prehodit aj ranky mam tam dve typy ram... kingsto…
ferko443 19.07.2018 13:15
ferko443
V servisu podle mých zkušeností udělají jedinou možnou věc - obnoví systém z Recovery nebo (pokud to…
Machr55 19.07.2018 13:51
Machr55
ale to dokazem aj ja mam recovery na disku win 8 ale nepodari sa mi to rozbehnut cez tlacidlo assist…
ferko443 19.07.2018 14:14
ferko443
A jo, nějak jsem se v té záplavě navzájem neoddělených informací v původním dotazu ztratil. Noťas be… poslední
Machr55 19.07.2018 14:25
Machr55

ano je jedno ci bateria ci napajanie... skusal som prehodit aj ranky mam tam dve typy ram... kingston a samsung skuaim ich striedavo vytiahnut skusim ten monitor co este by som mohol skusit? ked to odnesiem do opravy pomozu mi stym nejako? ale na hardisku mam citlive udaje hesla atd mam trosku obavy ale mam zaheslovane konto dostanu sa cez to?

V servisu podle mých zkušeností udělají jedinou možnou věc - obnoví systém z Recovery nebo (pokud to nepůjde), nainstalují výrobcem podporovaný systém (tj. pravděpodobně Win7) a ovladače. A budou zkoušet, jestli to bude zlobit či ne. Pokud ne (což je pravděpodobné, na Win7 to nezlobilo), prohlásí že to funguje a naúčtují Ti pár (set) korunek za přeinstalaci.
Obsah harddisku samozřejmě vůbec řešit nebudou (možná v dobré náladě na Tvoje přání a za Tvoje peníze zálohu udělají a pak obnoví, ale moc bych s tím nepočítal)...

ale to dokazem aj ja mam recovery na disku win 8 ale nepodari sa mi to rozbehnut cez tlacidlo assist kedze je problem stym ze nenabehne obrazovka tak ked nenabehne mne obrazovka nenabehne ani im v servise myslel s9m ze budu hladat chybu na doske al3 softwarovo nemaju sancu rozbehnut to ked mne sa to za 3 dni nepodarilo... mam skusit nabutovat USB alebo ako sa mam dostat do recovery? alebo aspon do biosu? tak ja dam im notas bez disku? co odporucate? po prve nemozem prist o udaje na hardisku a nechcem ani aby sa k nim niekto dostal

A jo, nějak jsem se v té záplavě navzájem neoddělených informací v původním dotazu ztratil.
Noťas bez disku? Zkus se v té opravně zeptat, jestli ho vezmou...

Jak sis představoval to hledání chyby na desce? Dneska se všechno opravuje výměnným způsobem - vymění kus za kus, buď jede - OK, nejede - vymění něco dalšího.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru