Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Máte někdo zkušenost s BT sluchátky N65?

Nakonec dobrá zpráva. ;-)
Konečně jsem si dokoupil SD kartu, "natáh" jsem si na ni zkušebně audioknížku a zkusil ji v těch sluchátkách pustit. Šlo to bez problémů, na displayi se ukázalo "Lod" a SD karta se přehrávala. A když jsem ji vytahoval, najednou se na displayi ukázalo opět "Lod" a pak frekvence FM rádia- MHz. A po stisku tlačítka se šipkou II / M se mi automaticky postupně naladily místně dostupná FM rádia a uložila se pod programy označenými P1-Pxx (podle dostupných stanic, u mne do P11). A tlačítky dvě šipky dolů/nahoru je možno volit jednotlivé stanice, uložené pod těmito programy.
Takže ono to rádio FM na nich jde, ale je nutno nejdříve zasunout SD kartu a pak ji vysunout a tím se teprve uvede v činnost FM rádio. Takže perfektní a teď už úplná spokojenost. To uvádím, pokud by někdo podobný problémek s takovýmito sluchátky měl. Ještě by k nim měl být dodáván alespoň nějaký manuál, třeba i v angličtině. Na krabičce je sice označeno, co "umí", ale jak se to spustí, na to už musí člověk přijít sám.:-(:-D:puff:
P.S.
Teď ještě další menší zjištění. Není nutno SD kartu vyjmout, stačí dlouhý stisk tlačítka se šipkou II/M a sluchátka se přepnou na FM rádio. Dalším krátkým stiskem se pak naladí frekvence (viz dříve). V případě dalšího delšího stlačení tothoto tlačítka se přepnou i při vsunuté SD kartě na provoz "bLU".
Pokud je pak ale potřeba se vrátit, je nutno vypnout HV sluchátek. Po znovuzapnutí se zapne "Lod" - SD karta a pak vše možno tak, jako již bylo posáno. Pokud je SD karta vyjmuta, zapnou se sluchátka vždy do stavu "bLU".;-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny