Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Máte někdo zkušenost s BT sluchátky N65?

Koupil jsem na Geek-u BT sluchátka N65. HiFi, digital,stereo. Liion aku 320 mAh. Jako BT sluchátka fungují výtečně, zvuk i výkon mají výborný, žádné rušení, frekv. rozsah, dle specifikace 20 Hz-20 kHz a ačkoliv neměřeno, zdá se, že by to mohlo být. :-p Ovládání je poměrně jednoduché, ale musel jsem si je "intuitivně" otestovat. Jak funkce tlačítek sluchátek ve spojení s mobilem, tak ovládání aplikace přehrávače a přijímání hovorů z mobilu při poslechu.
Návod bohužel žádný nebyl, ani v angličtině. Pouze stručný popis na krabičce.
Jediné, co mě tedy zaráží, že, ačkoliv mají tlačítko, kterým by se snad mělo FM rádio aktivovat, žádné rádio FM na nich nefunguje.
Shodným tlačítkem by se měl ještě rovněž případně aktivovat poslech z vložené SD karty. To jsem ale ještě nezkoušel, neboť jsem neměl žádnou dobrou po ruce a z mobilu se mi vydělávat nechtěla. Vyzkouším později.
Nevíte, zda ta absence FM rádia je u těchto sluchátek normální? Nemáte někdo s těmito sluchátky zkušenost, případně informaci, nebo manuál?
Ne že by mi to tak moc vadilo, stály pouze 4 kila a iternetové rádio ze smartphonu do nich, přes BT, jde dobře. Jde mi pouze o to, zda nejde o "klamavou reklamu" a snažit se o to rádio FM, by byla zbytečná ztráta času.:-D

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny