Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Je někde český návod na PeerBlock

Prvý raz o PeerBlock čítam. Musím ho pravda otestovať, čo je to za zázrak na trhu, čo som niekde ja nešťastník zase opomenul.

Osobne používam pre FF od Mozilla:

uBlock Origin 1.16.14 (zložka so súborom: *.uBlock0@raymondhill.net\storage.js)
a
Privacy Badger 2018.7.18.1

oba mám manuálne podľa osobnej potreby nepriestrelne nakonfigurované.

AV nemám v systéme žiadne, lebo škodia, brzdia, lemria, špehujú Windows ako taký, pritom nainštalované AV do OS odosielajú potichu na pozadí šifrované cookies pakety kdesi na servery neznámo z akého zákerného a lstivého dôvodu.

Máme to zapotreby, nemáme.

Spolu s Interaktívnym nastavením kontroly veškerých paketov in/out, IP adries, systémových súborov a knihovní pripájajúcich sa potichu, na pozadí na spriatelené servery s MS (akamai a spol.), mám k tomuto účelu predradený HW Firewall; ZyXEL USG60 Firewall 6xGbE 20VPN.

Celé roky-rokúce nepoznám škodnú, či nejaké chabé ťuknutie, prípadne nepriateľské pokusy o nabúranie sa do môjho HW Firewallu, tobôž do browsera alebo samotného OS. Pche-che, zabijem sa že som taký dobrý.

Defender, Telemetriu, Ceip, Appraiser, Apps, Cortanu, Bing, Store, OneDrive a spol. bloatvare z dielne MS, som vykopal z priamo ISO W10 cestou nTLite pred samotnou inštaláciou W10 x64 Enterprise.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny