Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Centrum.cz neudrží přihlášení do e-mailové schránky

Z došlé pošty
"Potřeboval bych poradit, jak vyřešit manželčin problém. Má svůj mail na centrum.cz a stalo se jí, že jakmile otevře stránku www.centrum.cz, tak místo políček pro vložení mailové adresy a hesla se jí objeví hláška Chyba při načítání. Zkoušela to i v dalších prohlížečích a vždy poprvé se do pošty dostala, ale podruhé už se objevila taky tato hláška. Stejně dopadla i při přístupu z mobilu. Antivirový program Avast žádný problém nenašel.

Zkoušel jsem si proto jít na její poštu ze svého počítače postupně na více prohlížečích a dobral jsem se k následujícímu zjištění:
- Do pošty se poprvé dostanu a pak záleží na tom, jak schránku opustím.
- V případě, že jdu přes odhlášení, tak se při příštím načtení stránka www.centrum.cz načte správně.
- Pokud ale z pošty kliknu rovnou na odkaz Centrum (tedy na home page), tak dojde k tomu chybnému načtení a to se pak opakuje pokaždé, takže z tohoto prohlížeče už se na mail na centrum.cz nemám možnost přihlásit."

Předmět Autor Datum
Osobně se domnívám, že to je chyba na straně centrum.cz a že by to mohly způsobovat cookies, nebo ně…
Kráťa 27.07.2018 01:14
Kráťa
Taky mně to ode dneška dělá, respektive od včerejška. Dva dny zpátky to fungovalo normálně, takže si…
Lukas1982 27.07.2018 01:50
Lukas1982
Zvláštní, na druhém PC ve stejné síti tento problém nemám. Edit: Už je to OK. poslední
Lukas1982 27.07.2018 10:39
Lukas1982

Osobně se domnívám, že to je chyba na straně centrum.cz a že by to mohly způsobovat cookies, nebo nějaké nastavení soukromí či blokování reklam. Mě to však funguje normálně. Také jsem chtěl kouknout do nastavení na centrum.cz, jestli tam něco neobjevím, ale to se nenačetlo (příloha), tak možná něco dělají.
No a nakonec mě ještě napadá, že by mohlo jít o špatné připojení k internetu. Bylo to všechno zkoušeno v jedné síti (doma na routeru), nebo třeba doma na routeru a i jinde (např. mobilní data)?

[82989-centrum-150-png]

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru