Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Sony bravia 4k

zdravim.. mam v planu si koupit tuto televizi: Tady a chci se zeptat zda se mi vyplati..
neptam se na rozmery, ale na 4k rozliseni, kdyz 4k vysilani neni.. neni ani full hd a k 4k rozliseni se dostanu jen ze 4k filmu.
ja jsem fanda filmu a serialu a tato televize je pro je jako stvorena..
i kdyz jsem ji ale videl s full hd v obchode, tak nic moc.. nevim jeslti bylo spatne nastaveni, nebo je tam spatny upscaling, ale nejak s emi ten obraz nezdal...
mam v planu si do budoucna poridit i konzoli, tak pak bych ji vyuzil vic, ale co ted bez ni?
Diky moc za odpovedi

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
- Nevim no, zdejsi typy otazek "jestli se vyplati" , "mam investovat" etc .. Divej, 4K stejne jednou… poslední
XoXoChanel 30.07.2018 15:57
XoXoChanel

- Nevim no, zdejsi typy otazek "jestli se vyplati" , "mam investovat" etc .. Divej, 4K stejne jednou FHD nahradi, v zahranici je 1080p jiz zcela bezné. (Cr taky neni 100 let za opicama a brzy na tom bude stejne)
- Diky rychlosti site , kde dnes jsme na nekolika nosobne vysim bandwitch jak pred lety (nic spolecného s ADSL), uz neni problém i prenést "4K", spousta poskytovatelu Internet@TV uz nekteré programy v 4K vysilaji. Z osobni zkusensti bych uvedl treba Netflix, nebo Prime VIDEO, OCS, kde nabidka 4K (hlavne serialu) je docela velka.
* Na 4K si nekdy pusim i herni konsolu (XBOX), alespon za me mohu rict, ze k FHD@1080p bych se uz vracet nechtel a rozdil videt v detailech jde, kdo je nevidi, tak at si necha klide HD@720p.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru