Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak dostat do Thunderbirdu téma pozadí?

Až do včerejška jsem měl v Thunderbirdu nainstalované toto pozadí: Three Wolf Moon Shirt. "Něco" se stalo (žádná aktualizace neproběhla) a pozadí z Thunderbirdu zmizelo a není ani ve Správci doplňků.

Myslel jsem si, že to znovu nainstaluji "klasicky", tzn. stáhnu si to jako .xpi do PC a pak ze Správce doplňků v Thunderbirdu to znovu nainstaluji, ale ouha. Na tom odkaze není možnost downloadu (dříve to šlo přes pravé tlačítko myši - stáhnout, nebo přímo tlačítkem pro stažení do PC).

Teď - pokud kliknu na Přidat do aplikace Thunderbird (což je blbost, když jsem tam Firefoxem) - tak se mi to nainstaluje do Firefoxu... (ale soubor .xpi se v profilu FF nevyskytuje).

Klasická "kompletní témata" tu možnost stažení umožňují, ale ta jednoduchá pozadí (asi se tomu říká personas), tak u těch to nejde. Máte s tím někdo nějakou zkušenost (kromě špatné)?

Předmět Autor Datum
to je ale hnusne gycove personas teda. tvoje pozadie je zo servera vymazane, cize mas smolika. ale m…
fallon 31.07.2018 13:01
fallon
Tak si pustím "Reklamu na ticho".
IQ37 31.07.2018 17:49
IQ37
mám taký dojem, že Mozilla, PK Thuderbird, inštalovaním vrchných obrázkov do lišty vyrazila z možnos…
ahasver.chamachir 31.07.2018 19:41
ahasver.chamachir
Jak jsem psal - do včerejška jsem to tam měl nainstalované (už několik let). Jenže mezitím se nějak… poslední
IQ37 31.07.2018 20:17
IQ37

mám taký dojem, že Mozilla, PK Thuderbird, inštalovaním vrchných obrázkov do lišty vyrazila z možnosti tém vzhľadu, kvôli bezpečnosti.

Jedine zmena témy pozadia, napr.: tt_deepdark-11.0.4.1-tb-windows.xpi

Jak jsem psal - do včerejška jsem to tam měl nainstalované (už několik let). Jenže mezitím se nějak asi změnil ten web s doplňky a to téma (ono to vlastně není ani "téma") nejde z netu získat do PC (zatímco do Firefoxu to nainstalovat jde).

Do Thunderbirdu jdou nainstalovat témata vzhledu, která jsou v kategorii "kompletní téma", protože je web nabízí ke stažení do PC.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru