Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem 4k filmy

prosim, chci se zeptat, kdy dneska bychazeji 4k uhd bluray disky po uvedeni filmu do kina?
do nedavna jsem filmy jen stahoval, posledni dobou uz chodim do kina, jelikoz je to nezapomenutelny zazitek, ale nemuzu si ty filmy poustet dokola..
tak jsem si koupil 4k televizi a chtel bych se na 4k filmy divat doma, ze bych jednou investoval 800 za film a mel bych jej naporad...
navic jsem k telce dostal bluray prehravac zdarma, ale premyslim jeslti jej prodat a tohle je pro me zasadni, co se financi tyka.. diky moc.. a omlouvam se pokud je to spatne tema

Předmět Autor Datum
Záleží na distributorovi, kdy to prdne na média. Obvykle, až začnou klesat tržby z kin - kdyby to da…
Rce 01.08.2018 23:56
Rce
BD přehrávač snad ani neprodáš výhodně,ten si nech. Dát za současné filmy víc než 50.- je až moc,ty…
forestek 02.08.2018 07:42
forestek
Teda kino a nějaký 4k jsou dvě rozdílný věci,jinak když si filmy stahoval tak můžeš dál ve vysoký kv…
sambilionk 02.08.2018 09:01
sambilionk
Jenom pro info o jake velikosti televize tu mluvime? 4K totiz poznas priblizne od velikosti 50". Vel…
RMX 02.08.2018 15:33
RMX
Zaplať si poplatok a máš 4K aspoň píšu či z toho padneš na zadok neviem. https://hdfilm.cz/ poslední
Andreass 02.08.2018 16:58
Andreass

Záleží na distributorovi, kdy to prdne na média. Obvykle, až začnou klesat tržby z kin - kdyby to dal hned na DVD, tak mu do kina přijde jen pár noh, kteří si víc váží velkého plátna a dolby digital zvuku, než domácí chrchlátko. Nemůžu mluvit za další distributory, my dávali obvykle film na DVD tak po 6ti měsících proběhu v kinech.

BD přehrávač snad ani neprodáš výhodně,ten si nech. Dát za současné filmy víc než 50.- je až moc,ty píšeš 800 ?? No,horko je i u vás. Na Uložto jsou zdarma filmy ve vysoké kvalitě (velikost souboru ale i 30GB). Takovou investici na domácí projekci bych nedoporučil. Nikdy se ani nepřiblíží zážitku v kině. Je to náhražka.

Teda kino a nějaký 4k jsou dvě rozdílný věci,jinak když si filmy stahoval tak můžeš dál ve vysoký kvalitě ,BR dneska celkem k ničemu.Pokud chceš srovnávat s kinem tak bych si pořídil AV receiver + 5:1 repro.Jinak na ca do 4 M ti stačí obrazově i FHD to 4K je spíš na větší vzálenosti a uhlopříčky.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru