Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Aké ovládače (drivers) stiahnut/nainštalovat a ktoré nie

Zdravím, mám menší problém, preinštalovával som priatelke Windows na win 7 home edition 32bit ( dal som jej tam davnejsie win 10 a notebook bol strasne spomaleny, je to už starší model ) , momentálne stahujem všetky ovládače ktore su na oficialnej stranke vyrobcu (acer) moja otázka je: kedze stahujem ovladac napriklad aj na touchpad je potrebne ho instalovat kedze touchpad funguje normalne, je chyba instalovat ovladac ked už je nainštalovaný ?
táto otazka ma zaujima najviac lebo ak to je v poriadku nainstalujem rovno vsetky ovladace a budem vediet ze to je OK, a dalšia vec na stranke vyrobcu som našiel 3 ovládače a vsetky boli Ovládače touchpadu napr .. proste tam bolo viac ovladačov na jednu vec (pravdepodobne jeden je novší než ten druhy) ale ako zistim ktorý je ten spravny a najnovší? diky za pomoc

Předmět Autor Datum
prikladám fotku všetkých drivers ktoré som stiahol:
Martinnemm 02.08.2018 16:53
Martinnemm
Podaří se ti nainstalovat jen ty ovladače které potřebuje HW v notebooku. Namátkově : určitě nee USB…
forestek 02.08.2018 16:59
forestek
Diky
Martinnemm 02.08.2018 17:01
Martinnemm
kolega jasnovidec asi vidí, že USB3 nemáš.. no, keď je tam uvedený, asi jo.
pako500 02.08.2018 17:21
pako500
Poslouchej ty Pako,co tam má na fotce,jsou ovladače,které si sám vyhledal. To jako si,ty Pako,myslíš… poslední
forestek 02.08.2018 17:35
forestek

Podaří se ti nainstalovat jen ty ovladače které potřebuje HW v notebooku. Namátkově : určitě nee USB3,určitě ne všechny všechny wifiny. Spíš se podívej na správce zařízení,u čeho je žlutý vykřičník.Grafiku taky jen tu co tam je (výrobce).Jako prvním začni chipsetem.

Poslouchej ty Pako,co tam má na fotce,jsou ovladače,které si sám vyhledal. To jako si,ty Pako,myslíš,že třeba musí nainstalovat wifiny všech uvedených výrobců ? Nebo ovladače grafik,které tam nejsou ? Sám píše,že Acer má starší a cpe tam W7,tak asi USB3 tam není. Příště nepřemýšlej jak pako. :puff:

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru