Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Neřešitelný problém s PC

Čau, mám na Vás takový dotaz. Už cca 1 rok mám problémy se svým PC. Když hraju nějakou hru, tak mi to cca po 30 minutách spadne a hodí to error. Tohle se děje u každé hry. Nezáleží na tom, jestli je to náročná hra na HW nebo nějaká kravina. Jediný rozdíl je teda v tom, že u každé hry to hazí error jiný. Vždy nějaký kód a dále je tam uvedeno jestli chci třeba odeslat tento problém výrobci hry atd. ale pokaždé se hra vypne. Když jsme pročítal různá fóra u těch kódů erroru tak jsem u všeho našel to, že se může jednat o xxxxx věcí jako jsou ovladače atd.. tak jsme potom pořád formátoval PC, instaloval znova Windows 10 a stahoval všechny ovladače. Když ani to nepomohlo, tak jsme PC odeslal reklamovat a bylo mi odpovězeno, že je bez závad. Testy nic neobjevili a vše funguje jak má. Dále jsme PC odeslal do opravny PC do Plzně cca pul roku zpátky. Tam to měli cca 3 dny a pak mi dali vědět, že reinstalovali Windows, nainstalovali všechny ovladače atd atd a dále provedli všechny testy co mají a že PC je naprosto v pořádku. Tak jsem něco zaplatil a problém se nevyřešil.. Když jsem se pána z opravny ptal, co by to mohlo dělat, tak řekl, že kdyby si měl tipnout, tak to bude základni deska. Objednal jsme teda novou desku za 3500 Kč cca a to také nepomohlo. Pak jsme to na chvíli vzdal a PC moc nehrál. Cca měsíc zpátky mi začal PC kromě errorů házet modrou smrt s kódem Memory managment. Rozhodl jsme se, že zkusim jinou frmu v Plzni a znova to odešlu opravit. Tam to pán měl týden a říkal, že hledal snad všude. Znova proved všechny testy bez závad. Provedl čistou instalaci systému včetně ovladačů a dokonce rozebral prý i zdroj. Neobjevil nic. Znova jsme zaplatil 1000 Kč a PC pořád padá při hraní her. Jenom ta modrá smrt už se neděje.

Už si vůbec nevím rady co s tym. Padá to i při hrách jako je WOW nebo Fortnite atd.. a vzhledem k tomu, že PC nebyl vůbec levnej, tak bych to rád nějak vyřešil. Nemáte pro mě nékdo nějakou radu? Popřípadě tip na někoho, kdo by byl schopný přijít na to, co pády her vyvolává? Rád to dobře zaplatim, když se problém vyřeší. Ale už mě nebaví platit za opravy a výměny komponentů když to nepomáhá. Momentálně si píšu datum a čas každého pádu, že je to prý vidět někde v historii.. tak nevím, jestli by to někomu pomohlo.

sestava (nejsme teď u PC, tak možná tam bude nejaká chybička, ale napíšu co vím) :

Intel Xeon E3
Nvidai Geforce 1070 8 GB
2x 8 gb ram DDR 3
SSD disk 200 gb (na tom je Windows 10)
1 TB disk (nevím značku)
základní deska (nevím jaká přesně)
zdroj Sensonic

Zatím jsme vyloučil že problém bude v základní desce, protěž je vyměněná za stejný typ od jiného výrobce. Dále je vyměněná grafická karta. Ta to také nebude. SSD disk je tam jenom chvilku a dělalo tu už před tím.

Budu rád za každou radu. Dík

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
a zdroj je aký,kolko má ampérov na 12V vetvách,xeony sú trošku náročnejšie na stabilné napájanie ako… poslední
audax 03.08.2018 19:51
audax

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru