Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Xiaomi Mi Band 3 odmítá mluvit rozumnou řečí

Ahoj,
přišel mi z Číny po dvou měsících Mi Band 3 (sláva České poště, za 3 dny byl v ČR) a řeším problém s jazykem. Spároval jsem ho, samozřejmě byl čínsky. Po aktualizaci firmwaru jde přepnout do angličtiny, ale jen tak, že změním jazyk telefonu. Po vrácení do češtiny mám opět čínštinu. Našel jsem si návod na instalaci firmwaru s češtinou pomocí Gadgetbridge. Aktualizoval jsem firmware, náramek se resetoval a začal mluvit česky, že prý ho mám spárovat s telefonem. Spároval jsem ho tedy znovu s aplikací Mi Fit a on si okamžitě stáhl aktualizaci firmwaru, takže jsem tam, co jsem byl.
Jak ho donutit mluvit anglicky, nebo česky tak, aby si to za 5 minut nerozmyslel? ještě dodám, že té aktualizaci po přehrání se samozřejmě nešlo vyhnout, náramek napíše spárujte, otevřu Mi Fit na telefonu, spáruju, hned tahá aktualizaci a instaluje.
Díky předem za rady.

Předmět Autor Datum
zrejme si zakúpil chinese version,tá korektne počeštiť nepôjde,Ty potrebuješ international version..…
audax 03.08.2018 20:05
audax
Co jsem dál hledal, dá se stáhnout upravená verze Mi Fit, se kterou zůstane náramek v angličtině bez…
Potkan007 03.08.2018 22:05
Potkan007
to bude asi jediná rozumná možnosť,international verzia príde na trh asi až v septembri,ako som doda…
audax 03.08.2018 22:42
audax
Já bych zkusil tohle a vůbec aplikaci Mi Fit nepouštěl. Mi Band Master – alternativní aplikace k ná…
Kráťa 04.08.2018 10:11
Kráťa
Nebo to či cokoli jiného, než od výrobce. https://xiaomimobile.cz/blog/aplikace-mi-bandage-mi-band-2…
Kráťa 04.08.2018 10:14
Kráťa
problém ovšem je v tom,že interne je mi band 3 trošku iný ako už existujúca international/global mi…
audax 04.08.2018 12:49
audax
Jo, chce to zkusit. U Mi Band Master nepíší, pro jakou konkrétní verzi je. Já mám Mi Band 2 a mi vyh… poslední
Kráťa 04.08.2018 14:40
Kráťa

Co jsem dál hledal, dá se stáhnout upravená verze Mi Fit, se kterou zůstane náramek v angličtině bez ohledu na jazyk telefonu, asi u toho skončím. Akorát bohužel přijdu o aktualizace aplikace. Global se snad ještě neprodává. Návod, jak nainstalovat češtinu, sice existuje, ale jak píšu, nainstaluju firmware v češtině, otevřu Mi Fit, spáruju náramek a v tu chvíli si stáhne aktualizaci, protože má vyšší číslo, než ta verze v češtině.

to bude asi jediná rozumná možnosť,international verzia príde na trh asi až v septembri,ako som dodatočne pozeral,31.5. prišla na trh chinese only verzia,v júni to boli indické verzie,teraz v auguste celoázjské verzie a global/international budú ešte len následovať,na medzinárodných trhoch sa xiaomi rozhodlo za každú cenu dopredať verziu 2,takže ani ten september nemusí byť nejaký reálny termín na uvedenie.....

Já bych zkusil tohle a vůbec aplikaci Mi Fit nepouštěl.

Mi Band Master – alternativní aplikace k náramku Mi Band
Máte fitness náramek Xiaomi Mi Band, ale oficiální aplikace nesplňuje vaše očekávání? Tak zkuste alternativu, která je po půlroce testování už tři týdny v Obchodě Play. Alternativní aplikace k náramku Mi Band kromě vlastního a možná o něco zajímavějšího vzhledu nabízí využití všech možností této populární nositelné elektroniky. Aplikace tak umí evidovat kroky, zobrazovat grafy srdečního rytmu, analýzu spánku, upozornění na volání, SMS a další. Kromě toho má také podporu budíků, a to včetně chytrého buzení, které oficiální program před časem vypustil. Podstatně propracovanější jsou také notifikace aplikací s obsahovým filtrem. Není tak problém si například nastavit specifický typ vibrace, když vás někdo označí na Facebooku, nebo pokud dostanete e-mail od zvoleného příjemce.

https://www.svetandroida.cz/aplikace-k-naramku-mi-band/

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru