Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prosím o kontrolu logů z Prohlížeče událostí - Upozornění a Chyby

raw jsou vyčtené hodnoty z disku.
pokud to má reálný hexa ekvivalent (cca 2 řády), má smysl se tím zabývat. jinak jde o pochybný doplněk hodnoty firemního čehosi, co je k ničemu a pak je lepší nechat vyhodnocení na programu.

tak schválně jestli to dáš = co si myslíš, že znamenají barvy:
- červená
- žlutá
- zelená (v tomto gui obvykle nahrazena modrou)

jedna technická pro váhu hodnocení: typické kritické chyby u mechanických disků bývají "id 05, c5, c6"
a teď zkus vysvětlit ctěnému publiku, které žádáš o spolupráci, proč jsi místo jedním okem přehlédnutelného barevného printscreenu poslal hexa výpis, kterému nerozumíš ani ty.

----
to předchozí je vysvětleno jak pro úplně blbé.
další dotazy mám dojem už byly popsány výše. nejsem tvůj neplacený poradce, co o tebe pečuje 18h denně, mám svůj život. takže naposled*:

Jo a prosím ještě co znamená, že je oddíl (svazek) je primární?

přestaň se montovat do věcí kterým nerozumíš. všechny disky nech jako primární a lidstvo ti bude vděčné, že do toho přestaneš jebat.
když počítačům nerozumíš, máš je používat - tehdy ti přinesou užitek. když se do nich budeš nadbytečně montovat a přitom na poradně nerozumíš každému druhému řádku, jen ti budou nefunkčně stát a nic z toho mít nebudeš.

*) měl jsi šanci sem položit dotazy, které by mě zaujaly a na které bych měl chuť odpovídat, protože to může pomoci i někomu dalšímu.
místo toho se opakovaně ptáš na primitivní základy a myslíš si, že já jsem tvůj "jak na počítač", nebo jak se ty časopisy pro úplné trotly jmenují.
buď tak zdvořilý a neplýtvej mým časem.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny