Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prosím o kontrolu logů z Prohlížeče událostí - Upozornění a Chyby

Já se neptám na to co už bylo zodpovězeno (uveď příklad, jo 2x za sebou jsem dal stejný příspěvek, tak to jedině). Ptám se na to co ještě nebylo zodpovězeno. A také se ptám, když si nejsem jistý a proto se radši zeptám než to provedu, když se naskýtá více možností (např. ten memtest nebo kontrola disku a chkdsk a chkntfs a sfc).

A můžu z něj spustit ten memtest, nebo mi doporučuješ memtest86+ v tvém odkazu, je v něčem lepší nebo jsou na tom oba stejně?
(Ptal jsem, vím že jsi psal memtest86+, ale ten windowsový memtest , když jsi psal, že je to podobný nástroj, tak mě zajímalo, jestli k něčemu je nebo má nějaké nevýhody, které já neznám a ty je třeba znáš ty nevýhody (teď už vím, že, když to nepoužíváš, tak to nevíš). )

Jo a taky sorry, jak jsem se ptal na ten chkdsk a sfc (jenom si to nechci rozbít, ještě víc než to je, tak proto se ptám jestli, je ten chkdsk dobré použít či nikoli a není lepší použít radši ten sfc). A ještě vím, že jsi psal k tomu chkdsk, že se musí PC restartovat, tak jsem se ptal, jestli to nejde i za běhu? (Odpovím si sám, že nejde, když jsi psal, že se to musí restartovat).

Jinak díky alespoň za něco.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny